Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τα Κούλουμα 2023 στο Άλσος Αιγάλεω

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2023

Με τον καιρό να αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο, διάθεση, κέφι και χαρά, εκατοντάδες συμπολίτες μας γιόρτασαν τα Κούλουμα στον αγαπημένο μας τόπο συνάντησης, το Άλσος Αιγάλεω.
Πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι χάρηκαν με την ψυχή τους τα παιχνίδια με τα φουσκωτά, τους ανιματέρ, τους ήρωες cartoon, τα εργαστήρια κατασκευής μασκών, τους διαγωνισμούς, τα κεράσματα και το πέταγμα των πολύχρωμων χαρταετών, που μοίρασε ο Δήμος. Στους πολίτες, που βρέθηκαν στο Άλσος Αιγάλεω προσφέρθηκαν από τον Δήμο παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα και λαγάνες.
Η διασκέδαση κορυφώθηκε με τις εξαιρετικές μουσικοχορευτικές παραστάσεις από το Σύλλογο Κρητών Αιγάλεω και την Ένωση Ποντίων Αιγάλεω και φυσικά με το γλέντι, που ακολούθησε με παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Νίκου Μοντζέλη.
«Τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων είναι για όλους μας η καλύτερη ανταμοιβή. Κρατάμε ζωντανές τις παραδόσεις έχοντας πάντα στη σκέψη μας τους ευάλωτους συμπολίτες μας στους οποίους βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστώ θερμά όλους τους εργαζόμενους του Δήμου. Καλή Σαρακοστή με υγεία» τόνισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας. 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας