Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αιγάλεω - Πραγματοποίθηκε το Tουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων 2023

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουνίου 2023



Ολοκληρώθηκε η τελική φάση του Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων στο Δημοτικό Γήπεδο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» την Τρίτη 6 Ιουνίου με τη συμμετοχή περισσότερων από 280 μαθητών και μαθητριών, 14 Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας!


Το Τουρνουά συνδιοργανώθηκε από το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αιγάλεω και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω, μετά από 4 χρόνια λόγω συνθηκών πανδημίας και η τελική φάση αφιερώθηκε στην μνήμη του ποδοσφαιριστή Τάκη Μαρκόπουλου με πρωτοβουλία και πρόταση της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω.

 


Μαθητές και προπονητές, με τη δυναμική συμμετοχή των Συλλόγων Γονέων δημιούργησαν μια ιδιαίτερα πανηγυρική ατμόσφαιρα. Δόθηκαν κύπελλα σε όλα τα Σχολεία, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε χορευτικά, τμήμα μοντέρνου χορού του 20ου δημοτικού σχολείου.

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω στηρίζει έμπρακτα και σταθερά αθλητικές διοργανώσεις που προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη, ήθος και αξίες και ευχαριστεί όλους τους μαθητές/μαθήτριες που συμμετείχαν καθώς και τους συνόδους των ομάδων, εκπαιδευτικούς και Συλλόγους Γονέων. 


Αξήζει να τονίστει η σημαντική συνεισφορά των μελών των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Αιγάλεω, που με ευθύνη τους, στις περισσότερες περιπτώσεις, και με τις ενέργειές τους διασφάλισαν την απρόσκοπτη συμμετοχή των παιδιών.

Επίσης, καθοριστική για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων του Τουρνουά ήταν η συμβολή των εθελοντών διαιτητών, τους οποίους ευχαριστούμε και η στήριξη και συνεργασία του υπευθύνου της Ομάδας του Αιγάλεω κου Σπύρου Κολοκοτρώνη.

Ο σύλλογος ευχαριστεί επίσης θερμά τους ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α -Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Αιγάλεω- για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων καθόλη την διάρκεια του Τουρνουά και την πολυτιμη συνεισφορά τους στην ομαλή διεξαγωγή όλων των αγώνων.

Σημαντικό μέλημα και στόχος της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω η διοργάνωση αντίστοιχων Τουρνουά και Εκδηλώσεων που συνεισφέρουν στην ενασχόληση των παιδιών με τον κόσμο του αθλητισμού, την ευγενή άμιλλα, τον αλληλοσεβασμό, την καλλιέργεια του πνεύματος και του σώματος και τον υγιή ανταγωνισμό.



 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας