Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

"Δίπλα στον δήμαρχο Αιγάλεω Γιάννη Γκίκα με όλες μας τις δυνάμεις θα δώσουμε τον αγώνα και τον καλύτερο εαυτό μας" δηλώνει η Παναγιώτα Μερκουράκη – Νικολούδη

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 01 Σεπτεμβρίου 2023

Με ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ η κα Παναγιώτα Μερκουράκη Νικολούδη δηλώνει την συμπαράταξη - συστράτευση με την παράταξη του δημάρχου Γιάννη Γκίκα για τον οποίο πιστεύει προσωπικά ότι και ο ίδιος διακατέχεται από τεράστια αγάπη για το Αιγάλεω:

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 Φίλες ,Φίλοι
Από τον καιρό που αισθάνθηκα ενεργός πολίτης, εντάχτηκα σε ένα πολιτικό χώρο πιστεύοντας ότι με εκφράζει.
Απέκτησα κομματική ταυτότητα όχι όμως κομματικές παρωπίδες .
Από την πρώτη φορά που εκλέχτηκα δημοτική σύμβουλος Αιγάλεω πριν 21 χρόνια μέχρι και σήμερα με την αγάπη των συμπολιτών μου και πάντοτε μέσα στις πρώτες θέσεις και ξεκίνησε αυτό το όμορφο ταξίδι στην τοπική αυτοδιοίκηση, κατέθεσα την κομματική μου ταυτότητα.
Πάντα έβλεπα και βλέπω τον δημότη χωρίς διακρίσεις ακολουθώντας πάντοτε αυτές τις αξίες και τα ιδανικά μου.

  • Από όποια θέση και αν κατείχα μέσα από το δημοτικό συμβούλιο, ως αντιδήμαρχος Αιγάλεω ,ως πρόεδρος των ΚΑΠΗ για πολλά χρόνια, ως μέλος της επιτροπής παιδείας και της οικονομικής επιτροπής ως αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης, έδινα καθημερινά την μάχη για την αναβάθμιση της πόλης και την βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μου.

Γνώρισα ανθρώπους και παρατάξεις που ενδιαφέρθηκαν λιγότερο η περισσότερο η και που έδειξαν αδιαφορία για την επίλυση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας.

  • Ίδρυσα με αξιόλογους συμπολίτες την παράταξη ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ και επί εννέα χρόνια δώσαμε μέσα από το δημοτικό συμβούλιο με ειλικρίνεια ευπρέπεια και μαχητικότητα τον αγώνα για την βελτίωση της πόλης .

Θέλω να ευχαριστήσω όλους που ζήτησαν την συνεργασία μας. Νοιώθω υπερηφάνεια και τιμή ! φαίνεται ότι έχει εκτιμηθεί η συμπεριφορά μας και το έργο μας.

  • Μακάρι να μπορούσε το Αιγάλεω να είχε μόνο μια παράταξη έξω από κόμματα και πολιτικές .Δυστυχώς όμως αυτό φαντάζει προς το παρόν τουλάχιστον ουτοπικό.

Τα τελευταία χρόνια η πανδημία δυσκόλεψε την λειτουργικότητα και διοίκηση του δήμου.
Τα δυο πρώτα χρόνια της θητείας η διοίκηση κάτω από τεράστιες δυσκολίες που όλοι εμείς στο δημοτικό συμβούλιο τις ζήσαμε προσπάθησε να λειτουργήσει τον δήμο, και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε. Κράτησε τον Δήμο όρθιο ! Πρέπει να το αναγνωρίσουμε στον Γιάννη Γκίκα.

  • Δυστυχώς είχε μόνο δυο χρόνια για να μπορέσει να υλοποιήσει το πρόγραμμα του!. Χρόνο πραγματικά πολύ περιορισμένο που δεν άφηνε μεγάλα περιθώρια, και πολύ δύσκολο να το εφαρμόσει αν ανατρέξει κανείς στα σοβαρά προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει .Προβλήματα που για πολλά χρόνια λίμναζαν και η ανάδειξη τους έγινε στα χέρια του.

Όμως τώρα που πλησιάζει η ώρα της ανάδειξης νέας δημοτικής αρχής , η αγάπη μου για το Αιγάλεω η θέληση να προσφέρω στην πόλη και τους δημότες καθώς και η συνείδηση μου, επιβάλλει να αγωνιστώ, και να συμβάλλω στην προσπάθεια να βελτιωθεί με φρέσκες ιδέες και προτάσεις, ο τρόπος διοίκησης του δήμου .

  • Όλα αυτά κάνουν μονόδρομο την συμπαράταξη - συστράτευση με την παράταξη του δημάρχου Γιάννη Γκίκα για τον οποίο πιστεύω προσωπικά ότι και ο ίδιος διακατέχεται από τεράστια αγάπη για το Αιγάλεω.

Πιστεύω ότι μέσα από τη νέα διοίκηση θα είναι πιο εύκολο το έργο της εκπροσώπησης των συνδημοτών μας .

  • Εμείς σαν δημοτική παράταξη αλλά και εγώ προσωπικά, δίπλα στον δήμαρχο Γιάννη Γκίκα με όλες μας τις δυνάμεις θα δώσουμε τον αγώνα και τον καλύτερο εαυτό μας στην εξυπηρέτηση του δημότη και στη ανάταση της πόλης μας έχοντας σαν οδηγό μας τις αξίες μας και τα ιδανικά μας

Σήμερα ξεκινά πραγματικά η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ και καλούμε όλους τους δημότες ανεξάρτητα από πιστεύω και ιδεολογίες να αγωνιστούν μαζί μας για το Αιγάλεω του αύριο, για την πόλη που ονειρευόμαστε.

  • Δώστε μας την δυνατότητα να αλλάξουμε την πόλη μας! Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε

Εγώ το υπόσχομαι και η δική μου υπόσχεση είναι λόγος τιμής ! το γνωρίζετε.


Δρ Παναγιώτα Μερκουράκη – Νικολούδη
Δημοτική σύμβουλος Αιγάλεω

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας