Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ξεκίνησε η λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στον Ελαιώνα

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2023Ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στην περιοχή του Ελαιώνα ξεκίνησε και επίσημα να λειτουργεί. Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο υποδομής που αφορά την καθαριότητα και πραγματοποιήθηκε από τον ΕΔΣΝΑ, τον Δήμο Αθηναίων και τον Δήμο Αιγάλεω. 


Στους χώρους του ΣΜΑ θα συλλέγονται τα απορρίμματα και στη συνεχεία θα προωθούνται στον ΧΥΤΥ (Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων).

Τα οφέλη από τη λειτουργία του είναι πολλαπλά, καθώς αυτομάτως καθίσταται αποτελεσματικότερη η αποκομιδή των απορριμμάτων στις γειτονιές της πόλης μας και μειώνεται στο μισό ο όγκος των απορριμμάτων που θα καταλήγει στο ΧΥΤΥ της Φυλής, κάτι που συνεπάγεται εξοικονόμηση σημαντικών πόρων.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας υπογράμμίζει:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι, για την ολοκλήρωση ενός τόσου σημαντικού έργου υποδομής, που μας επιτρέπει να διαχειριστούμε αποτελεσματικότερα τα απορρίμματα. Ένα έργο που είναι το αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνεργασίας των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και αναδεικνύει την προσφορά της στην αναπτυξιακή διαδικασία».

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας