Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Δήμος Αιγάλεω συμμετέχει στην 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2023Ο Δήμος Αιγάλεω με ιδιαίτερη χαρά και τιμή συνδιοργανώνει με την Π.Ο.Σ.Ε.Α (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών), την 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.Η Λαμπαδηδρομία είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε το 2002 και πραγματοποιείται κάθε χρόνο πριν από την έναρξη της ετήσιας συνόδου των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και φορέων σχετικά με την αιμοδοσία, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και της διάδοσης της ιδέας (αμφικτιονία).


Ο θεσμός της Λαμπαδηδρομίας στοχεύει στο να ευαισθητοποιήσει και να τονίσει την σημασία της προσφοράς των Εθελοντών Αιμοδοτών ευελπιστώντας στην ένταξη όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας.
Δίνουμε ραντεβού την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 στο Δημαρχείο Αιγάλεω (ώρα 19:30), όπου θα πραγματοποιηθεί η αφή της φλόγας. Στη συνέχεια περπατώντας θα τη μεταφέρουμε στο δημοτικό θέατρο «Αλέξης Μινωτής» στις 20:30 όπου θα γίνει η επίσημη τελετή λήξης και θα ακολουθήσει συναυλία με την Κατερίνα Στικούδη.
Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας δούμε όλες και όλους στη Λαμπαδηδρομία.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας