Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

5o Υπαίθριο Σκακιστικό Τουρνουά - Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω και ο σύλλογος “Φίλοι του Πυριτιδοποιείου”

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω και ο σύλλογος “Φίλοι του Πυριτιδοποιείου” διοργανώνουν το 5o Υπαίθριο Σκακιστικό Τουρνουά που θα διεξαχθεί με ανοιχτή συμμετοχή σε δύο ομίλους και θα λάβει χώρα το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης 4:30 μ.μ.

Τόπος: Άλσος Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο) στο χώρο του συλλόγου “Φίλοι του Πυριτιδοποιείου” δίπλα στη λιμνούλα (είσοδος από την οδό Εδέσσης, χάρτης εδώ).

Σύστημα Αγώνων, Χρόνος Σκέψης: Ελβετικό 6 γύρων με χρόνο σκέψης 5 λεπτά και προσθήκη 5 δευτερολέπτων ανά κίνηση από την 1η κίνηση για κάθε παίκτη σε δύο ομίλους (ένας ανοιχτός και ένας για αθλητές έως 12 ετών).

Δηλώσεις Συμμετοχής: Στους κ. Γιώργο Κατρίτση (6906-569042) και κ. Ανδρέα Ρηγάτο (τηλ. 6972-214418) ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετοχών τα 50 άτομα).

Πληροφορίες: Στον κ. Δημήτρη Μπέση τηλ. 6944-874242.

Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Το μεταξύ των ισοβάθμων αποτέλεσμα, 2) Το κριτήριο Bucholz, 3) Βαθμολογική πρόοδος, 4) Νίκες με τα μαύρα

Έπαθλα: Οι τρεις πρώτοι θα βραβευτούν με κύπελλα. Μετάλλια θα δοθούν στιςτρεις πρώτες γυναίκες, στους τρεις πρώτους κάτω των 16 ετών (γεννηθέντες από το 2007 και μετά) και στους τρεις πρώτους κάτω των 12 ετών (γεννηθέντες από το 2011 και μετά).

Διευθυντές αγώνων: Δημήτρης Μπέσης και Γιώργος Κατρίτσης

Επικεφαλής διαιτητής: Δημήτρης Σκυριανόγλου

Πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Σ.Ο.Αιγάλεω είναι διαθέσιμες και από το ιστολόγιο του σωματείου: https://so-aigaleo.blogspot.gr/

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας