Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λύσης Προβλημάτων Αιγάλεω

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2023



Η Επιτροπή Καλλιτεχνικού Σκακιού σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο Αιγάλεω προκηρύσσει το 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λύσης Προβλημάτων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 10:30 - 15:00

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω, στη συμβολή Ιεράς Οδού και Σούτσου (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου απέναντι από πλατεία Δαβάκη). Η αίθουσα βρίσκεται πλησίον του σταθμού του μετρό Αγίας Μαρίνας (χάρτης εδώ)

Ο διαγωνισμός θα είναι δύο γύρων με συνολικά δώδεκα (12) προβλήματα προς λύση (ήτοι δύο ορθόδοξα 2 κινήσεων, δύο ορθόδοξα 3 κινήσεων, δύο ορθόδοξα πολλών κινήσεων, δύο σπουδές , δύο βοηθητικά και δύο αντίστροφα).

Ο χρόνος σκέψης για κάθε γύρο θα είναι δύο (2) ώρες.

Η κατάταξη θα γίνει με βάση τους βαθμούς που θα συγκεντρώσει κάθε λύτης.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, δεύτερο κριτήριο είναι ο συντομότερος χρόνος.

Οι νικητές θα βραβευθούν με Κύπελλα και μετάλλια

Για κάθε ζήτημα που δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, αρμόδια να αποφασίσει είναι η Οργανωτική Επιτροπή, που αποτελείται από τους κ.κ. Ιωάννη Γαρουφαλίδη και Χάρη Φουγιαξή.

Η συμμετοχή στο Πρωτάθλημα είναι ελεύθερη.

Για διευκρινίσεις σε σχέση με την άνω διοργάνωση, στον

κ. Ιωάννη Γαρουφαλίδη: e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,

ή στον κ. Χάρη Φουγιαξή τηλ. 6979-126087 e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συναντήσεις για το Καλλιτεχνικό Σκάκι στον Σ.Ο.Αιγάλεω!


Με πρωτοβουλία του μέλους του Σ.Ο.Αιγάλεω και φίλου του Καλλιτεχνικού Σκακιού κ. Βασίλη Καραχισαρίδη, κάθε Πέμπτη 7-8 μ.μ.στο εντευκτήριο του συλλόγου θα διεξάγονται συναντήσεις όσων ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να μυηθούν στα μυστικά του Καλλιτεχνικού Σκακιού. Η εναρκτήρια συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 28/9/2023. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή απλά να δώσουν το παρόν στις συναντήσεις!


Για κάθε ενημέρωση και πληροφορία που αφορά τις δραστηριότητες του σωματείου μπορείτε να επισκέπτεσθε το ιστολόγιο του σωματείου στη διεύθυνση: http://so-aigaleo.blogspot.gr ή να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τα τηλέφωνα: 6972-214418 (κ. Ρηγάτος), 6906-569042 (κ. Κατρίτσης), 210-5910421 (εντευκτήριο Σ.Ο.Αιγάλεω, Ιερά Οδός & Σούτσου, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Εθνικής Τράπεζας).

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας