Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αιγάλεω: Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των πεσόντων απο τον σύλλογο " Φίλοι του ΠΥΡΙΤΙΔΟΠΟΙΕΙΟΥ "

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 02 Οκτωβρίου 2023

Με κατάθεση στεφάνου στο χώρο του Μνημείου των Θυμάτων, Ο Δημήτρης Μπέσης εκπροσωπώντας τον σύλλογο " Φίλοι του ΠΥΡΙΤΙΔΟΠΟΙΕΙΟΥ " Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δήμου Αιγάλεω, απέδωσε τον ανάλογο φόρο τιμής στους πεσόντες.




Σε μία συγκινητική εκδήλωση, θυμηθήκαμε και τιμήσαμε τους συμπολίτες μας που χάθηκαν άδικα στις 29 Σεπτεμβρίου του 1944, όταν οι Ναζί κατακτητές έσπειραν το θάνατο στην πόλη του Αιγάλεω, εκτελώντας ή καίγοντας ζωντανούς 100 - 150 άοπλους Αιγαλιώτες και πυρπολώντας το σύνολο σχεδόν των κατοικιών της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου.



 

Ο Δήμος Αιγάλεω η ΕΝΩΣΗ ΘΥΜΑΤΩΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ, η Πρόεδρος Δήμητρα Κορμπά μαζί με δημιουργικούς συντελεστές: καθηγητές και μαθητές μας συγκίνησαν. Στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Αιγάλεω μας γέμισαν δάκρυα, χαμόγελα και προβληματισμό.


 Βιώσαμε μια γεμάτη ιστορική αναδρομή για την επέτειο των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας του Αιγάλεω. Μετράμε 79 χρόνια από τη σφαγή του Αιγάλεω, από τους Γερμανούς ναζί. 


ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ σε όλους.


Ο Πρόεδρος:  Δημήτρης Μπέσης Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, με τον συνδυασμό του Γιώργου Ιωακειμίδη “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης“.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας