Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αιγάλεω - Λαμπρή η εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για την 63η επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2023



Σε μία λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Αλέξης Μινωτής», ο Δήμος Αιγάλεω και η Ένωσις Κυπρίων Ελλάδος (Ε.Κ.Ε), με αφορμή την 63η επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας, τίμησαν τη μνήμη των αγωνιστών, που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Κύπρου και όλων όσων έπεσαν ηρωικά στα πεδία των μαχών υπερασπιζόμενοι την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας.


«Συμπληρώθηκαν φέτος 63 χρόνια από την Ανακήρυξη της Ανεξαρτησίας της Κύπρου. 63 χρόνια γεμάτα αγώνες και θυσίες. Δυστυχώς όμως παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες η πολυπόθητη επίλυση του Κυπριακού δεν έχει επιτευχθεί.
Στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά σε εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για την εθνική ανεξαρτησία, την εθνική κυριαρχία, την εθνική αξιοπρέπεια. Ο Ελληνισμός δεν ξεχνά. Απαιτεί δικαίωση για τη θυσία των ηρώων μας στα άγια χώματα της Κύπρου»
 υπογράμμισε ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο τέως Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας Δρ Κυριάκος Κενεβέζος, ενώ ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος «Λένια Αποστολίδου», του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγάλεω «Αντάμωμα», του Συλλόγου Ποντίων Αιγάλεω «Καύκασος» και του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω «Κρητική Αναγέννηση».











Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας