Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ: Σας ευχαριστούμε και σας καλούμε να γίνετε συνταξιδιώτες στην "Νέα Εποχή" του Αιγάλεω!

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτωβρίου 2023

 Ανακοίνωση του νέου δημάρχου Αιγάλεω Λάμπρου Σκλαβούνου μετά τα αποτελέσματα της 15ης Οκτώβρη 2023:  

 

  Με τη δική σας ψήφο εμπιστοσύνης στις χθεσινές εκλογές, μας δώσατε την ισχυρή εντολή να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα του δημοτικού μας συνδυασμού για την πόλη μας, το μοναδικό μας Αιγάλεω.

  • Σας οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ για το εκπληκτικό 75,31% που μας δώσατε. Είναι ένα ποσοστό που καταγράφεται για πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές στην ιστορία της πόλης μας. Η συγκίνηση μας μεγάλη και η ευθύνη μας ακόμα μεγαλύτερη.

Η ευθύνη μας είναι να αναδείξουμε το Αιγάλεω όπως το ονειρευόμαστε, πραγματικό πρωταγωνιστή της Δυτικής Αθήνας, με την συστράτευση των 88 συμπολιτών μας, που συμμετείχαν στον συνδυασμό μας, των εθελοντών μας αλλά και όλων των συμπολιτών μας ανεξαιρέτως.
Θα θέλαμε ακόμη να ευχαριστήσουμε και όλους τους συνδημότες μας που μας στήριξαν με την ψήφο τους την δεύτερη Κυριακή.
Θέλουμε να τονίσουμε με έμφαση ότι η παράταξή μας είναι υπερκομματική και ανεξάρτητη.

  • Υποσχόμαστε σε όλους, και σ’ αυτούς που μας ψήφισαν αλλά και σ’ αυτούς που δεν μας ψήφισαν, ότι θα είμαστε Διοίκηση όλων των Αιγαλεωτών.

Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε και όλους τους νεοεκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους όλων των συνδυασμών και να ευχηθούμε να βοηθήσουμε όλοι, ώστε να παίρνουμε τις καλύτερες αποφάσεις προς όφελος της πόλης μας.

  • Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν εύκολες λύσεις και μαγικά ραβδιά. Πεποίθησή μας είναι όμως, ότι μπορούμε να παλέψουμε με τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας, με στόχο, μέθοδο, σχέδιο και όρεξη για καθημερινή δουλειά!

Θα επιδιώξουμε άμεσα συνεργασία με την απερχόμενη διοίκηση, ώστε να ενημερωθούμε αναλυτικά και εγγράφως για όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, ώστε από τον Γενάρη του 2024 να βάλουμε το πρόγραμμα μας σε εφαρμογή.

  • Τέλος, θεωρώ προσωπικό μου στοίχημα να αποτελέσει έμπνευση ο τρόπος και τα αποτελέσματα της διοίκησής μας για όλους τους συμπολίτες μας και να γίνει κίνητρο για μεγαλύτερη συμμετοχή στις μελλοντικές εκλογές.

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για την τεράστια νίκη που μας δώσατε και σας καλούμε να γίνετε συνταξιδιώτες στην "Νέα Εποχή" του Αιγάλεω!

Ο επικεφαλής

ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας