Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ: ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ Κέντρο Υγείας ΑΙΓΑΛΕΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ!

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 05 Απριλίου 2024

Λίγες μέρες μετά την ερώτηση που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση για την κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Αιγάλεω και την διαχρονική υποβάθμιση του, φτάσανε στο σημείο να αφήνουν το Κ.Υ. Αιγάλεω χωρίς καθαρίστρια!!!!

 

  • Από 01/04/2024 λοιπόν το Κ.Υ. Αιγάλεω δεν διαθέτει υπηρεσία καθαριότητας λόγω λήξης της σύμβασης των 2 καθαριστριών, που εργάζονταν με συμβάσεις ΣΟΧ μέχρι τις 31/03. Όμως παρότι οι συμβάσεις έχουν ανανεωθεί μέχρι 30/06, οι εργαζόμενες δεν έχουν επιστρέψει στην εργασία τους!!!Αυτή είναι η ¨αναβάθμιση¨ τους! Να αφήνεται μια ολόκληρη δημόσια δομή υγείας χωρίς προσωπικό καθαριότητας.

Λόγω αυτού, υποβαθμίζεται περαιτέρω η λειτουργία του παροπλισμένου Κ.Υ., καθώς το προσωπικό επιφορτίζεται με επιπλέον καθήκοντα.

  • Εκτός όμως από τα οικιακά απόβλητα, υπάρχουν τα μολυσματικά, κοινόχρηστοι χώροι, τουαλέτες κτλ. οι οποίοι δεν καθαρίζονται, διαμορφώνοντας επισφαλείς συνθήκες για τους ασθενείς και τους εργαζομένους.

Απαιτούμε τώρα από τη διοίκηση του Κ.Υ, τον διορισμένο επικεφαλής του Η. Μάνδρο και τη Δημοτική Αρχή:

  • Να επιστρέψουν στην εργασία τους οι συναδέλφισσες καθαρίστριες.
  • Να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ασφαλής λειτουργία του Κ.Υ.
  • Να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, όλων των ειδικοτήτων, να μονιμοποιηθούν όλοι οι εργαζόμενοι του Κ.Υ. για να γίνει πραγματική ουσιαστική και όχι ¨μαϊμού¨ αναβάθμιση της λειτουργίας του.και ένα Υ.Γ όπως ακριβώς το λάβαμε από τους εργαζόμενους στο Κ.Υ. : 


Μέσα σε συνθήκες επιλεκτικής επιτελικής διάλυσης, το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε στους υπόλοιπους συναδέλφους μας είναι ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ στα νέα μας καθήκοντα.


ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας