Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δωρεάν Προληπτικοί Έλεγχοι για τη Χρόνια Φλεβική Νόσο στον Δήμο Αιγάλεω

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 16 Απριλίου 2024

Ο Δήμος Αιγάλεω, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και το δίκτυο Φαρμακείων Green Pharmacy του προμηθευτικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Αττικής (ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε.), θα πραγματοποιήσει μια σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για τη χρόνια φλεβική νόσο.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και έγκυρης ενημέρωσης για τη χρόνια φλεβική νόσο, που εστιάζει στη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης, της πρόληψης και της επιτυχούς αντιμετώπισής της, καθώς στις Δυτικές κοινωνίες φαίνεται να αφορά το 60% των γυναικών και το 40% των ανδρών.

Η κοινωνική αυτή πρωτοβουλία απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.


Οι προληπτικοί έλεγχοι για τη χρόνια φλεβική νόσο θα διεξαχθούν στα Δημοτικά Ιατρεία - ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αιγάλεω, επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη 63, κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, κατά τις ώρες 12:00 - 15:00, υπό την ιατρική επίβλεψη του Αγγειοχειρουργού Δρ. Γεώργιου Γαλανόπουλου.

Για περισσότερες πληροφορίες & ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο: 2105319740.
Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους, να παρακολουθούν θέματα υγείας, ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας