Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 20ης Ανθοκομικής Έκθεσης Αιγάλεω

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 16 Απριλίου 2024

 

Στο καταπράσινο και γεμάτο ανοιξιάτικες ευωδίες Άλσος Αιγάλεω πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 20ης Ανθοκομικής Έκθεσης, η οποία θα διαρκέσει έως τις 28 Απριλίου 2024.Η Ανθοκομική Έκθεση Αιγάλεω ξεκίνησε το 2003 και αποτελεί κορυφαία διοργάνωση στον χώρο της ανθοκομίας, καθώς και την ομορφότερη εαρινή γιορτή της πόλης.

Την λαμπρή τελετή εγκαινίων, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απρίλιου 2024 τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Βασίλης Λώλος, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αιγάλεω, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων της πόλης και πλήθος κόσμου.Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις μελωδίες της Φιλαρμονικής του Δήμου Αιγάλεω, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θανάση Σκαρλάτου. Ακολούθησε η κοπή της κορδέλας από τον Δήμαρχο Αιγάλεω Λάμπρο Σκλαβούνο και κατόπιν η τέλεση του Αγιασμού, από τον π. Απόστολο, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλέξιου για τη συνέχεια του θεσμού της Ανθοκομικής Έκθεσης Αιγάλεω.Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Λάμπρος Σκλαβούνος, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε και συνεχάρη όσες και όσους εργάστηκαν σκληρά για την Ανθοκομική Έκθεση, τονίζοντας ότι η διοργάνωση αποτελεί μεγάλη τιμή για τη Δημοτική Αρχή η οποία θέτει ως προτεραιότητα τη διατήρηση και ενίσχυση του αστικού και περιαστικού πρασίνου της πόλης. Επιπλέον, αναφέρθηκε στις δράσεις και το πλούσιο πολιτιστικό & εκπαιδευτικό πρόγραμμα της 20ης Ανθοκομικής Έκθεσης και προσκάλεσε τους επισκέπτες της να απολαύσουν τη βόλτα τους και να βρουν το δικό τους ενδιαφέρον στα εκθέματα και τις εκδηλώσεις της.

 

 


Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Αναβάθμισης Φυσικού Περιβάλλοντος Δημήτρης Μπογράκος, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, καθώς ήταν ο πρώτος που οραματίστηκε και διοργάνωσε το 2003 την 1η Ανθοκομική Έκθεση της πόλης, που καθιερώθηκε και σήμερα αποτελεί θεσμό τόσο για τον Δήμο Αιγάλεω, όσο και για ολόκληρη την Δυτική Αττική.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας