Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Έναρξη Αιτήσεων Συμμετοχής στα Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Αιγάλεω

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 28 Απριλίου 2024

Έναρξη Αιτήσεων Συμμετοχής στα Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Αιγάλεω
Ο Δήμος Αιγάλεω συμμετέχει για 5η συνεχή χρονιά στο πρόγραμμα «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» των Κ.Δ.Α.Π. (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών), για το σχολικό έτος 2024-2025.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τα Κ.Δ.Α.Π. είναι Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, δηλαδή δομές όπου παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών απασχολούνται δημιουργικά κατά τις απογευματινές ώρες.

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ΔΩΡΕΑΝ σωματική, συναισθηματική, νοητική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών, μέσω νέων παιδαγωγικών προσεγγίσεων και τεχνικών, αξιοποιώντας τα ενδιαφέροντα, τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους διαμέσου αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, ή ακόμη και μέσω παιχνιδιού λόγου και αριθμών.

Στα Κ.Δ.Α.Π. τα παιδιά μπορούν να συναντήσουν φίλους και να επικοινωνήσουν μαζί τους, μέσα από την κοινή εμπειρία της δημιουργίας, σε κλίμα ελευθερίας και ασφάλειας, χωρίς ανταγωνισμούς και σκοπιμότητες.

Τα Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Αιγάλεω στεγάζονται στο 2ο, 8ο, 12ο και 19ο Δημοτικό Σχολείο, ενώ οι δραστηριότητες χωρίζονται σε τρεις τομείς: Αθλητικές Δραστηριότητες & Πολεμικές Τέχνες: Στίβος, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, πινγκ πονγκ, αθλοπαιδιές, παιχνίδια της γειτονιάς, παραδοσιακοί χοροί, μοντέρνοι χοροί
Δημιουργικές Δραστηριότητες: Ανακύκλωση & περιβάλλον, φωτογραφία, εικαστικά, θεατρικό παιχνίδι, κεραμική, σκάκι
Παιδαγωγικά Τμήματα: Σχολική μελέτη, Παραμυθογνωσία, φιλαναγνωσία

Ανάλογα με το ενδιαφέρον και τη ζήτηση ενδέχεται να προστεθούν κι άλλες δραστηριότητες. Για τον λόγο αυτό, καλούνται οι γονείς να συμπληρώσουν τις επιθυμητές δραστηριότητες στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Για τη Δωρεάν συμμετοχή των παιδιών στις δραστηριότητες των Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Αιγάλεω συμπληρώστε την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής το αργότερο έως τις 15/05/2024, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/YSrCJVvGPFqWC9ZL8

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις των Κ.Δ.Α.Π. και από τη σελίδα Facebook: Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών – ΚΔΑΠ Δήμου Αιγάλεω.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2132044849 & 6949772255.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας