Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Δωρεάν Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού από τον Δήμο Αιγάλεω και τη ΧΕΝ Ελλάδος

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2024

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Δωρεάν Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού για μαθητές & μαθήτριες Λυκείου με τίτλο «FindYourCareerPath», που διοργάνωσε ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας της ΧΕΝ Ελλάδος, FeminaCareerLab, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου «Γιάννης Ρίτσος».

 

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι μαθητές και οι μαθήτριεςΛυκείου του Δήμου Αιγάλεω, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την κα. Νικόλ Αμβροσιάδου, Εισηγήτρια του σεμιναρίου και Υπεύθυνη του Κέντρου Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας της ΧΕΝ Ελλάδος, για την ορθή συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου, τα τμήματα σχολών ανά επιστημονικό πεδίο, τα κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα ανά σχολή, τις σπουδές και τη μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία, ενώ ακολούθησε εκτενής συζήτηση αναφορικά με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, τις προοπτικές επαγγελμάτων και την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής προστασίας, Ισότητας & Παιδικών Σταθμών κ. Νίκη Βελλιανίτη και η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Συμβουλευτικής Στήριξης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου κ. Νικολέττα Δερνελή.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας