Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δωρεάν η φοίτηση των παιδιών στους Βρεφικούς & Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αιγάλεω

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐου 2024

 

Ανακοίνωση του Δήμου Αιγάλεω:

"Καταργούνται τα Τροφεία! Μια απόφαση σταθμός!

Την πλήρη κατάργηση της καταβολής των τροφείων για όλες τις εισοδηματικές κατηγορίες οικογενειών, πρότεινε στη 14η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, ο Δήμαρχος Αιγάλεω Λάμπρος Σκλαβούνος, για το σύνολο των βρεφών και των παιδιών που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς Σταθμούς της πόλης (με τη διευκρίνηση ότι ισχύει η υποχρέωση υποβολής αίτησης στην πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ για όσους δικαιούνται voucher).

  • Η σχετική πρόταση - εισήγηση του Δημάρχου έχει ως στόχο την οικονομική ανακούφιση των δημοτών από το οικονομικό βάρος της μηνιαίας συνδρομής των τροφείων και τέθηκε προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο αποφάσισε ομόφωνα την έγκρισή της, ώστε να ισχύσει από τον προσεχή Σεπτέμβριο, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2024 - 2025.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αιγάλεω Λάμπρος Σκλαβούνος: «Είναι γενικά παραδεκτό ότι η προσχολική φροντίδα και αγωγή των μικρών παιδιών είναι κομβικής σημασίας για την ανάπτυξή τους. Είναι επίσης αναγκαία η συμβολή του Δήμου στην υποστήριξη των οικογενειών με μικρά παιδιά. Ως εκ τούτου, με την ιδιότητα του Δημάρχου, εισηγούμαι τη Δωρεάν Φοίτηση και σίτιση όλων των παιδιών στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς Σταθμούς του Αιγάλεω.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας