Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Δήμος Αιγάλεω κοντά στους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων!

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2024

 

 

Η Διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω, ενόψει των Πανελλαδικών εξετάσεων, στα πλαίσια της διαφύλαξης της υγείας των μαθητών, προχώρησε σε δύο καινούριες δράσεις μέσω των Διευθύνσεων Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας. 

  • Η πρώτη δράση προστίθεται στις διευρυμένες Υπηρεσίες Κοινωνικής φροντίδας που παρέχει ο Δήμος και αφορά στη γραμμή επικοινωνίας με τους ιατρούς του Δήμου και τη διάθεσή τους για την αντιμετώπιση τυχόν περιστατικών που θα προκύψουν.
Για επικοινωνία με τους ιατρούς του Δήμου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν κατά τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των εξετάσεων, στις τηλεφωνικές γραμμές: 6948389635 κ. Ευθύμιο Θανασιά και 6937241264 κ. Παντελή Μπάτση.  • Παράλληλα επισημαίνεται ότι έχει εξασφαλιστεί από τη Διεύθυνση Παιδείας η προμήθεια εμφιαλωμένων νερών για όλους τους μαθητές - μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς στα εξεταστικά κέντρα του Δήμου Αιγάλεω.
Οι δράσεις θα τεθούν σε λειτουργία την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, ημέρα έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων και θα έχουν διάρκεια έως την ημέρα λήξης τους.  • Η Διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω εύχεται σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία και καλή πρόοδο, ενώ συνιστά ψυχραιμία και σύνεση, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την πρώτη μάχη της ζωής τους.

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας