Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αιγάλεω: Πρόσκληση συμμετοχής στην Open Day του προγράμματος TransformAr

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου 2024

 

Στo πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος TransformAr “Accelerating and upscaling transformational adaptation in Europe: DEMONSTRATION OF WATER-RELATED INNOVATION PACKAGES”(https://transformar.eu/), στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Αιγάλεω, διοργανώνεται ημερίδα σε συνεργασία με το Εργαστήριο Περιβαλλοντικών Ερευνών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και των δράσεων που λαμβάνουν χώρα στον Δήμο Αιγάλεω.

 

 

Μεταξύ αυτών, σχολεία του δήμου μας πρόκειται να παρουσιάσουν τα περιβαλλοντικά προγράμματα που υλοποιούν αλλά και να συμμετέχουν στο Hackathonπου έχει προγραμματιστεί στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

 

Η ημερίδα υλοποιείται ως αναπόσπαστο κομμάτι της φετινής «Πράσινης Εβδομάδας», σύμφωνα με την οποία θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ευρώπη εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης των πολιτών σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και τη  βιωσιμότητα των φυσικών πόρων.

 

Οι ευρωπαϊκές εκδηλώσεις διοργανώνονται μεταξύ 29 Μαΐου - 1 Σεπτεμβρίου και το φετινό θέμα είναι η «Διαχείριση των υδάτινων πόρων». 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την «Πράσινη Εβδομάδα» μπορείτε να βρείτε εδώ: https://green-week.event.europa.eu/index_en.

 

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Κέντρο Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αιγάλεω (Θηβών & Θεσσαλονίκης) την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1DCUXu91vra4WSrrOhBRvXVk4FlZfyFFRw-oeohR0ULQ/edit

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας