Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Το Αθλητικό Πνεύμα ο μεγάλος νικητής του Τουρνουά Ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων Αιγάλεω + fotos

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2024

 

Η ευγενής άμιλλα, το ομαδικό πνεύμα και η χαρά της συμμετοχής, αναδείχτηκαν νικητές στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας που διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αιγάλεω και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Αιγάλεω.

 

 

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, με τον τελικό που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

 

Τα παιδιά «έπαιξαν μπάλα» προτάσσοντας τη συµµετοχή και το παιχνίδι, έναντι της νίκης, δίνοντας ουσιαστικά µαθήµατα ομαδικότητας, συνεργασίας και υγιούς ανταγωνισμού.

 

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης του Τουρνουά και η απονομή αναμνηστικών μεταλλίων σε όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά που συμμετείχαν.

 

Ευχαριστούμε την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου Αιγάλεω (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α)  για την πολύτιμη και καθοριστική συμβολή τους στην διεξαγωγή του Τουρνουά Ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω Λάμπρος Σκλαβούνος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Γιάννης Κουτούλιας, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδικών Σταθμών & Θεμάτων Ισότητας Νίκη Βελλιανίτη, η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Θωμαή Γεωργούλη, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Αναβάθμισης Φυσικού Περιβάλλοντος Δημήτρης Μπογράκος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπηρεσιών Δόμησης Ηλίας Βαΐου, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών & Δημοτικής Αστυνομίας Γιώργος Λάμπρου, ο Επικεφαλής της παράταξης «Ανάπλαση Αιγάλεω» Δημήτρης Μπίρμπας, ο Επικεφαλής της Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκος Καραγιάννης, η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αιγάλεω Βιργινία Γεωργοπάνου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σταμάτης Σέρβος, Γιάννης Δημομελέτης, Αλέξανδρος Γράφας και Μαρία Δρόσου, ο Πρόεδρος της Ε.Λ.Μ.Ε. Β’ Αθήνας και αιρετός του Κ.Υ.Σ.Δ.Ε. Θοδωρής Κατσωνόπουλος, η Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Γυμναστικής Αιγάλεω (Σ.ΦΙ.Γ.Α.) Εύα Χριστοδούλουκαθώς και πλήθος κόσμου. 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας