Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Στελέχη της Νέας Αριστεράς Περιόδευσαν στο Αιγάλεω

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2024

Την τελευταία εβδομάδα τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Αριστεράς συνέχισαν τις προσπάθειες επικοινωνίας του νέου εγχειρήματος της Αριστεράς με την κοινωνία.

  • Περιόδευσαν στα ΚΑΠΗ του Αιγάλεω και στο νοσοκομείο (Λοιμωδών)“Αγία Βαρβάρα”με την πρώην Υπουργό Θεανώ Φωτίου και με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή κ. Γιάννη Καλομενίδη (καθηγητή πνευμονολόγο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός) .


Συζήτησαν ιδιαίτερα τα προβλήματα της κοινωνικής πρόνοιας στους Δήμους, για τη βοήθεια, τη στήριξη και την περίθαλψη που δικαιούνται και δεν έχουν οι πολίτες, για τη δημόσια υγεία και τις δομές της που απαξιώνονται και καταργούνται, με αποτέλεσμα ο πολίτης να πρέπει να πληρώνει όλο και περισσότερο για την περίθαλψή του.

  • Αυτό, σε συνδυασμό με τα χαμηλά εισοδήματα και την ακρίβεια που σαρώνει κάνουν όλο και πιο δύσκολη την καθημερινότητα αλλά και την “επιβίωση”στη Δυτική Αθήνα.


Ζήτησαν από τους πολίτες να αποδοκιμάσουν την αλαζονεία, τον αυταρχισμό, την κλοπή, την κοροϊδία της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη και να βοηθήσουν σε μια αριστερή, προοδευτική διέξοδο για τη χώρα.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας