Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Σχόλιο για τις Δημαιρεσίες του 2022 και τις μεταγραφές στο Δήμο Περιστερίου

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιανουαρίου 2022

 

 

Για τις Δημαιρεσίες και τις μεταγραφές στο Δήμο Περιστερίου




Στην πρώτη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου εκλέχτηκε το Προεδρείο του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και ακολούθησε η εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Περιστερίου:


ψήφισαν λευκό στην εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στη συγκρότηση ενός Προεδρείου με αρμοδιότητες οι οποίες συγκεντρώνονται αποκλειστικά στον πρόεδρο και οι υπόλοιποι έχουν το ρόλο του πολιτικού μαϊντανού. Για το λόγο αυτό ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ τη θέση του αντιπροέδρου που τους αναλογούσε.


Στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» εκλέχτηκαν ως τακτικό μέλος ο Χρήστος Μαργανέλης και ως αναπληρωματικό μέλος ο Φίλιππος Φλουσκούνης.


  • Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου, από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» εκλέχτηκαν ως τακτικό μέλος ο Στέλιος Μπούσουλας και ως αναπληρωματικό μέλος ο Φίλιππος Φλουσκούνης.


Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ανακοινώθηκε επίσημα η προσχώρηση της παράταξης του κ. Καλαντώνη (άλλος ένας “ανεξάρτητος”) στην δημοτική ομάδα της Διοίκησης Παχατουρίδη:

Δεν θα σχολιάζαμε αυτό το περιστατικό ρουτίνας στα δημοτικά δρώμενα της πόλης αν δεν υπήρχαν δύο ζητήματα πολιτικής και ηθικής τάξης:

Πρώτο: Η ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής δημοτικού συμβούλου της «αντιπολίτευσης» στην παράταξη του κ. Παχατουρίδη δεν είναι τυχαίο ότι γίνεται με πολιτικά ανταλλάγματα για “καρέκλες”. Όπως ο κ.Πλέστης πριν 2 χρόνια εντάχθηκε στην παράταξη της διοίκησης και πλέον φιγουράρει ως πρόεδρος του νομικού προσώπου του Δήμου (ΟΠΑΑΠ) έτσι και τώρα ο κ.Καλαντώνης «εκλέχθηκε» στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Δεύτερο: Πριν 2 χρόνια ο κ. Καλαντώνης εκλέχτηκε και στη διοίκηση (ΟΠΑΑΠ) και μάλιστα ως μέλος παράταξης (με πρόταση και ψήφους) της αντιπολίτευσης. Δυστυχώς ούτε εκεί κράτησε τα προσχήματα αφού με αυτή την ιδιότητα του «έλαβε μέρος» και αποδέχτηκε τη διαβόητη συνεδρίαση-φάντασμα με την οποία απολύθηκαν οι 14 εργαζόμενες στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Ο κ. Καλαντώνης έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί από τη θέση του στο ΔΣ του ΟΠΑΑΠ και να την καταλάβει άλλο μέλος της αντιπολίτευσης. Αυτό υπαγορεύει η στοιχειώδης πολιτική ηθική. Επειδή είναι ξεχασιάρης του το ξαναθυμίζουμε.


Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου

10/1/2022

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας