Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο ΠΑΟΚ 1-0 τον Ατρόμητο - Με Κρέσπο

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2022

 

Συνέχεια στο σερί των νικών του έδωσε ο ΠΑΟΚ, καθώς παρά τις απουσίες και τα... δύσκολα που του έβαλε ο Ατρόμητος ο "δικέφαλος" επικράτησε με 1-0 και έφτασε τα 14 παιχνίδια αήττητος (12 νίκες).


Στον αντίποδα οι Περιστεριώτες, που έχουν παράπονα για πέναλτι σε χέρι του Κρέσπο, παρέμειναν στους 13 βαθμούς και συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την παραμονή στην κατηγορία αναζητώντας αλλού βαθμούς.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 57ο λεπτό. Ο Σάστρε έκανε το γέμισμα στην περιοχή και ο Κρέσπο έπιασε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στη γωνία του Γιαννιώτη που δεν μπόρεσε να αποκρούσει.

Ο ΠΑΟΚ σκόραρε και στο 79ο λεπτό όταν ο Ζίβκοβιτς έκανε το γύρισμα από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Μπίσεσβαρ την έστειλε στο “παραθυράκι”. Όμως ο Άκπομ στην προσπάθεια να βάλει την προβολή βρήκε τον Γιαννιώτη, ο οποίος ήταν στο έδαφος τη στιγμή του γκολ με αποτελέσματα να ακυρωθεί (μετά από χρήση του VAR).



Στο 24ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι όταν μετά από επέμβαση του Πασχαλάκη η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κρέσπο. Όμως τόσο ο Γκάμαρης, όσο και στη συνέχεια VAR έδειξαν να συνεχισθεί το παιχνίδι.

Πέντε λεπτά αργότερα (29′) ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να ζητήσει πέναλτι για επαφή του Χατζηισαΐα με τον Μουργκ, όμως και πάλι διαιτητής και VAR άφησαν την αναμέτρηση να εξελιχθεί.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Μιχάι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (81′ Σίντκλεϊ), Αουγκούστο (67′ Σοάρες), Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ (81′ Σβαμπ), Μουργκ (59′ A.Zίβκοβιτς), Μιτρίτσα (81′ Ζαμπά), Άκπομ.

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Νταβιώτης (67′ Βασιλαντωνόπουλος), Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Τζοβάρας, Χαρίσης, Σάλομον (67′ Έλιγκμαρκ), Ντένιτς (71′ Ναμπί), Σπιριντόνοβιτς (81′ Τομάς), Ροτάριου, Κλωναρίδης (67′ Άλιμπεκ).

 

πηγή:  https://athlitiko.gr/

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας