Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Απέχουμε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η Διοίκηση καλεί τους εργαζόμενους σε απεργοσπασία.

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐου 2022

 



«Απέχουμε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η Διοίκηση καλεί τους εργαζόμενους σε απεργοσπασία. Όλοι στον αγώνα για καμία απόλυση-μόνιμη σταθερή δουλειά των εργαζομένων στους ΟΤΑ» τονίζει σε ανακοίνωση η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιστερίου καθώς η διοίκηση του δήμου όρισε για σήμερα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είναι μέρα απεργίας των εργαζόμενων στους Δήμους.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης δηλώνουμε ότι απέχουμε από την 9η συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου που η διοίκηση Παχατουρίδη αποφάσισε να διεξαχθεί στις 24/5/2022, ημέρα πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων του κλάδου των ΟΤΑ.

Συντασσόμαστε με το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στους Δήμους της χώρας, που απαιτούν το αυτονόητο ενάντια στη διαχρονική πολιτική όλων των κυβερνήσεων: μόνιμη και σταθερή εργασία και άμεση μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου οποιασδήποτε μορφής (ΕΣΠΑ, ΚΔΑΠ, covid, Βοήθεια στο σπίτι κλπ) σε αορίστου χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Η Διοίκηση Παχατουρίδη για άλλη μία φορά το τερμάτισε! Αξιοποιεί τη διαφαινόμενη απόλυση των συμβασιούχων ΟΤΑ και ενώ γνωρίζει ότι η 24η Μαΐου είναι ημέρα πανελλαδικής απεργίας τους καλεί σε απεργοσπασία.

Η κοροϊδία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν σκεφτεί κανείς ότι το πρόσχημα της Διοίκησης για τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είναι πως θέλει να βγάλει ψήφισμα “υπέρ” των συμβασιούχων που την 26η Μαΐου εκδικάζεται η προσφυγή τους στα δικαστήρια

Δηλαδή τους καλεί να γίνουν απεργοσπάστες για να εκδόσει ψήφισμα υπέρ του λόγου για τον οποίο γίνεται η απεργία!!!!

Αυτά τα προσχήματα δεν πείθουν κανέναν. Η Διοίκηση είχε όλο το χρόνο να εκδώσει ψήφισμα εδώ και μήνες που είναι γνωστό το πρόβλημα. Είναι συνειδητή επιλογή της να γίνει το δημοτικό συμβούλιο, ημέρα πανελλαδικής απεργίας των εργαζομένων του κλάδου των ΟΤΑ.

Για την ιστορία, η Διοίκηση τόσο πολύ ιεραρχεί που από τα 11 θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου το έβαλε 11ο (!!!) στην ημερήσια διάταξη.




Χρήστος Μαργανέλης

Στέλιος Μπούσουλας

Γιώργος Σιδέρης

Φίλιππος Φλουσκούνης




24/5/2022

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας