Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Κρίτων Αρσένης: Αποκλείονται πολίτες αλλά ακόμη και πρωταθλητές Ευρώπης από το σημαντικότερο στάδιο της Δυτικής Αθήνας

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2022



Αποκλείονται πολίτες αλλά ακόμη και πρωταθλητές Ευρώπης από την Χωράφα αν δεν εγκρίνονται από τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Παχατουρίδη. 

Ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι δήλωσε: «Δεν φτάνει μόνο να πάρει πίσω ο δήμος την απόφαση που περιορίζει την πρόσβαση στη Χωράφα, ένα στάδιο που την περίοδο της προετοιμασίας για τον μαραθώνιο, αλλά και όλο τον χρόνο οι ασκούμενοι πλημμυρίζουν στην κυριολεξία τον χώρο, στοιβαγμένοι σαν σαρδέλες. Αυτό δείχνει ότι η ανάγκη είναι μεγάλη και πρέπει να ανοίξουν κι άλλοι χώροι. 


Για να έχουμε αύριο πρωταθλητές, πρέπει να έχουμε πολλούς αθλητές σήμερα. Να ανοίξουν και άλλα στάδια. Μπράβο στον κόσμο που κινητοποιείται. Αυτός είναι ο δρόμος».


Οι αθλητικοί φορείς της πόλης Θέρσιππος Περιστεριού και Α.Ο Άγιος Ιερόθεος διαμαρτύρονται για την άδικη και καταχρηστική απόφαση του Δήμου καθώς δεν θα μπορούν πλέον να παρέχουν διέξοδο σε 600 μαθητ@ς - αθλητ@ς.
Για όλα τα παραπάνω κάλεσα τον κ. Αυγενάκη στη Βουλή ώστε να μας πει αν συμφωνεί με αυτή την απόφαση. https://bit.ly/3QT3P7H

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας