Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Έργα μικρών ζωγράφων φωτίζουν την πόλη «Περιστέρι Πολλών Αστέρων»

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου 2022



Ο Δήμος Περιστερίου φωτίζει και ομορφαίνει την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (έναντι ΟΤΕ), μία από τις κεντρικότερες πλατείες της πόλης, από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 το βράδυ, με τα έργα των μικρών ζωγράφων.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στα παιδιά και στους γονείς τους για τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες στον 11ο Μαθητικό Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής του Δήμου Περιστερίου.

Εκατοντάδες ήταν φέτος οι συμμετοχές των μαθητών της πόλης του Περιστερίου στο διαγωνισμό με θέμα: «Περιστέρι Πολλών Αστέρων – Ζωγραφίζω τις Ευχές μου». Σε όλους τους μικρούς ζωγράφους θα αποσταλούν οι αναμνηστικοί έπαινοι για τη συμμετοχή τους.

Τα 51 έργα των μικρών μαθητών που επέλεξε η επιτροπή εικαστικών των εργαστηρίων ζωγραφικής της κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ), κοσμούν την πλατεία και οι πινελιές της ψυχής τους μετατρέπουν το χώρο στον πιο όμορφο της πόλης μας!

Μια καινοτόμα δράση του Δήμου Περιστερίου, εντελώς πρωτοποριακή για τη χώρα μας, όπου ένας δημόσιος κοινόχρηστος χώρος δέχεται εικαστική παρέμβαση από πολίτες και ειδικότερα από τους μαθητές της πόλης.

 


 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας