Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

To Μαγικό Λεωφορείο του Διαβήτη στο Περιστέρι επιστρέφει!

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2022

Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής απουσίας λόγω πανδημίας, το ΜαγικόΛεωφορείο του Διαβήτη της ΑΜΚΕ Με Οδηγό το Διαβήτη επιστρέφει!Ντύνει τα μηνύματα της πρόληψης με τη μαγεία των Χριστουγέννων και γιαμια ακόμη χρονιά βγαίνει στους δρόμους και στις πλατείες της Αττικής για ναευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους για το διαβήτη.

Το δρομολόγιο του Μαγικού Λεωφορείου ολοκληρώνεται την Παρασκευή, 23Δεκεμβρίου 2022, στην πλατεία Δημαρχείου – στάση Μετρό Περιστέρι, απότις 10:30 το πρωί έως 15:30 το μεσημέρι και 17:00 το απόγευμα έως 20:00 τοβράδυ.


Μουσική, παιχνίδια, δρώμενα, για τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς ήτους παππούδες τους που θα τα συνοδεύουν για να διασκεδάσουν όλοι μαζί, ναφωτογραφηθούν μέσα στο Χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο λεωφορείο μαςπου μεταμορφώθηκε σε παραμυθένιο, χάρη στην ομάδα της CHRISTMASDECOR, αλλά πρωτίστως να ενημερωθούν.


Οι ενήλικοι συνοδοί θα μπορούν να μετρήσουν τη γλυκόζη τους, ναενημερωθούν για το διαβήτη και τον εμβολιασμό και να λύσουν τις απορίεςτους από την επιστημονική μας ομάδα, που αποτελείται από γιατρό -διαβητολόγο, διατροφολόγο και ποδολόγο. 


Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οιασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη είναι πολύ πιο ευάλωτοι στις λοιμώξεις σεσχέση με τους υγιείς συνομηλίκους τους.


Το ταξίδι του Μαγικού Λεωφορείου πραγματοποιείται υπό την αιγίδα τουΔήμου Περιστερίου, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των χορηγών: ASCENSIA,ΙNTERMED και PFIZER.


Συνοδοιπόροι στο ταξίδι, μέσω του προγράμματος Εταιρικής ΚοινωνικήςΕυθύνης Στάση Ζωής είναι και η ΟΣΥ, που διέθεσε το λεωφορείο, όπως καιοι εθελοντές από το Πρόγραμμα Διαιτολογίας και τη Σχολή Παιδαγωγικών τουΜητροπολιτικού Κολλεγίου.

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας