Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Τιμητική Εκδήλωση για τον Ανδρέα Π. Παχατουρίδη από τους Εθνικοτοπικούς Συλλόγους

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου 2023

 

Οι Εθνικοτοπικοί Σύλλογοι διοργανώνουν ξεχωριστή γιορτή, τιμώντας τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Π. Παχατουρίδη, για το μεγάλο πολιτιστικό και κοινωνικό έργο του, στην πόλη και στην τοπική αυτοδιοίκηση, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 19:00, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Θα είμαστε όλοι εκεί!

 

Προς τιμήν του Ανδρέα Π. Παχατουρίδη θα μιλήσουν ο κορυφαίος σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, ο βουλευτής, πρώην Επίτροπος Ε.Ε., Υπουργός και Δήμαρχος Αθηναίων Δημήτρης Αβραμόπουλος και oνέος Περιφερειάρχης Αττικής, πρώην Υπουργός και Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

  • Η εξέχουσα τιμητική γιορτή για τον Ανδρέα Π. Παχατουρίδη, πλαισιώνεται καλλιτεχνικά με τη σπουδαία συμμετοχή της κορυφαίας καλλιτέχνιδας, σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς.

Η εκδήλωση είναι μια συνδιοργάνωση των συλλόγων: Ένωση Ποντίων Περιστερίου, Αδελφότητα Κρητών Περιστερίου, Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου “Ο ΠΥΡΡΟΣ”, Ένωση Πελοποννησίων Περιστερίου - Δυτικής Αττικής και Ένωση Μακεδόνων & Θρακιωτών Δυτικής Αττικής “Μέγας Αλέξανδρος”.

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας