Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

«90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ» Τιμητική εκδήλωση «Η πόλη έχει τη δική της ιστορία»

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου 2024

 

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Π. Παχατουρίδης τίμησε συμπολίτισσες και συμπολίτες που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για το Περιστέρι του σήμερα, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, στις 8 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων και δράσεων «90 Χρόνια Περιστέρι».

 

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Παχατουρίδης τόνισε ότι: «Είμαστε πολλές γενιές Περιστεριώτες σήμερα εδώ, το Περιστέρι μας έρχεται από μακριά και έχει φτάσει πολύ ψηλά, για να συνεχίσει όμως να ταξιδεύει, πρέπει να θυμάται την προέλευση και τη διαδρομή του.

Είναι υποχρέωσή μας να τιμήσουμε και να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που ξεχώρισαν και έδωσαν στο Περιστέρι τον σημερινό του χαρακτήρα και μορφή. Είμαστε τυχεροί που κάποιοι είναι εδώ κοντά μας και για κάποιους η τιμή θα δοθεί σε συγγενείς, παιδιά και εγγόνια».

Στην πρώτη τιμητική εκδήλωση από τις πολλές που θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμο Περιστερίου, τιμήθηκαν οι κ.κ. Κορόγιαννη Πολυξένη, Αλεξοπούλου Σοφία, Ζορπίδης Ισαάκ, Εγγλέζος Στράτος, Καρκούλια Νικολίτσα, Λυμπερόπουλος Δημήτρης, Γκίζης Νικόλαος και οι αείμνηστοι Γκίζης Ηλίας, Αγιαννίδης Σεραφείμ, Αγιαννίδης Χρυσόστομος, Γάριος Γεώργιος, Γεωργούλης Κωνσταντίνος, Καραχάλιος Στυλιανός, Κοσμίδης Κυριάκος, Μενεξιάδης Αλέξανδρος, Ξηρίδης Σεραφείμ, Τζιβίσκος Βασίλειος και Τικόπουλος Απόστολος.

Κατά την έναρξη της τιμητικής εκδήλωσης είχε προηγηθεί ένα βίντεο - αφιέρωμα στους σημαντικούς Περιστεριώτες και ακολούθησε ένα υπέροχο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την ερμηνεύτρια Μαριάννα Ζάχου.

 



















 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας