Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Διάλεξη με θέμα «Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ιατρική Ακριβείας» στο Δ.Ε.Α.Π. Περιστερίου

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου 2026

 

Στο πλαίσιο του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου (Δ.Ε.Α.Π.) Περιστερίου πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2026, στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ιατρική Ακριβείας».

 

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δημήτριος Βλαχάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Γενετικής και Επικεφαλής της ομάδας darkDNA στο Εργαστήριο Γενετικής του Τμήματος Βιοτεχνολογίας της Σχολής Εφαρμοσμένης Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Τον ομιλητή προλόγισε ο Αλέξανδρος Πατσής, Δρ Ιστορίας της Εκπαίδευσης, εκπαιδευτικός και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Δ.Ε.Α.Π. Περιστερίου.

Παρόντας ήταν και ο Θανάσης Καποτάς, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π. και υπεύθυνος του Δ.Ε.Α.Π. Περιστερίου.

Κατά τη διάρκεια της διάλεξης αναδείχθηκε ο καθοριστικός ρόλος που διαδραματίζει η Τεχνητή Νοημοσύνη στην εξέλιξη της Ιατρικής Ακριβείας, καθώς και οι νέες δυνατότητες που ανοίγονται για την πρόληψη, τη διάγνωση και την εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση.

Η διάλεξη είναι διαθέσιμη στο κανάλι YouTube της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου, στον σύνδεσμο:

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας