Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Παραπλανητικό δημοσίευμα χαρακτήρισε ο δήμος την ανακοίνωση του ΡΑΚ Πετρούπολης περί απόπειρας καταπάτησης τμήματος δασικής έκτασης στην Αγία Τριάδα

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου 2021

 

Παραπλανητικό  δημοσίευμα χαρακτήρισε ο δήμος Πετρούπολης την ανακοίνωση που εξέδωσε ο δημοτικός συνδυασμός ΡΑΚ Πετρούπολης περί απόπειρας καταπάτησης τμήματος δασικής έκτασης στην Αγία Τριάδα τονίζοντας ότι κινητοποιήθηκε αμέσως στο σημείο:

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ

Σε σχέση με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες και κάνουν λόγο για καταπατητές στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Πετρούπολης, σας παραθέτουμε τα γεγονότα όπως πραγματικά συνέβησαν.

Παραμονές του Δεκαπενταύγουστου έγινε σχετική καταγγελία από κάτοικο της περιοχής. Επί τόπου μετέβη στον χώρο ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Φώτης Χριστόπουλος, εκλήθη η Αστυνομία (τουλάχιστον τρεις φορές), η ομάδα ΔΙΑΣ και το Δασαρχείο, ενώ ο ίδιος ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, επισκέφτηκε τον χώρο, δύο φορές, ανήμερα της εορτής της Παναγίας.

Αυτά προς απάντηση παραπλανητικών δημοσιευμάτων.

Η προσοχή μας και η φροντίδα για το περιαστικό πράσινο είναι δεδομένες. Απόδειξη περί αυτού είναι οι μηνύσεις που έχουν υποβληθεί εις βάρος μας από καταπατητές και διεκδικητές του χώρου.


 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας