Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΞΑΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2020

 

Την πρεμιέρα της πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 28-12-2020 η Δημοτική Συγκοινωνία Χαϊδαρίου.  Τα δυο λεωφορεία της Γραμμής 1 (Αττικό – Σταθμός Αγία Μαρίνα) αποτελούν  από σήμερα κομμάτι της καθημερινότητας όλων μας  και μια αξιόπιστη λύση για τις μετακινήσεις των κατοίκων και των επισκεπτών του Χαϊδαρίου. 

 

Με την λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα μειωθεί και ο  συνωστισμός στα λεωφορεία που εξυπηρετούν την πόλη, ενισχύοντας έτσι τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού.  

Η λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας Χαϊδαρίου υλοποιείται μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου. 

Μεταξύ των επιβατών του πρώτου δρομολογίου ήταν  και ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός, συνοδευόμενος από  τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Βασίλη Καρατζαφέρη και τον Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΧ Μάριο Χριστόπουλο.  

Η Γραμμή 1  ακολουθεί μια κυκλική διαδρομή.  που εξυπηρετεί το Αττικό Νοσοκομείο με τους εκατοντάδες καθημερινούς  επισκέπτες και ταυτόχρονα συνδέει το κεντρικό Χαϊδάρι  και τη Γρηγορούσα με τον Σταθμό Μετρό Αγία Μαρίνα.  

Οι στάσεις της Δημοτικής Συγκοινωνίας έχουν διακριτή σήμανση και αναγράφουν την διαδρομή του λεωφορείου για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. 

Τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα διεξάγονται από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ τις καθημερινές και το Σάββατο και από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα τις Κυριακές και τις αργίες. 

Οι στάσεις της Γραμμής 1 είναι:

ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΟΝ ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΜΟ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

ΑΤΤΙΚΟΝ - ΚΕΔΒ – ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ- ΓΕΦΥΡΑ – ΛΕΩΝΙΔΑ- ΡΟΔΟΥ- ΑΙΘΡΙΟ- ΑΚΡΙΤΑ- ΑΤΤΙΚ- ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ- ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΟΝ

ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ - ΣΤΡΟΦΗ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ- ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ- ΑΤΤΙΚ – ΑΚΡΙΤΑ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ- ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ- ΠΑΛΑΤΑΚΙ- ΙΚΑΡΩΝ- ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ- ΦΑΒΙΕΡΟΥ- ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ- ΑΤΤΙΚΟΝ

Τους προσεχείς μήνες θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους και οι άλλες δυο Γραμμές της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Στόχος του Δήμου είναι όλες οι συνοικίες του Χαϊδαρίου, συμπεριλαμβανομένου του Δάσους, του Δαφνιού και της Αφαίας,  να έχουν συγκοινωνιακή σύνδεση με το δίκτυο του Μετρό. Με άμεσο αποτέλεσμα την σημαντική βελτίωση της καθημερινής ζωής των Δημοτών. 










Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας