Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Χαϊδαρίου: Στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο θα διεξάγονται τα δωρεάν rapid tests για τους κατοίκους

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου 2021

 Στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο (είσοδος από οδό Αναγεννήσεως )  θα διεξάγονται  από αύριο Πέμπτη τα δωρεάν rapid tests για τους κατοίκους 


 

 

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημερώνει ότι:

 

Η λειτουργία Σταθμού διενέργειας  rapid tests στο κτίριο της πρώην ΝΕΛΕ  ήταν εισήγηση του  ΕΟΔΥ, που έκρινε  ότι από όλους τους  χώρους που πρότεινε ο Δήμος  η συγκεκριμένη θέση είναι ευκολότερα προσβάσιμη  στους πολίτες.  

Στη Δυτική Αθήνα  Σταθμοί  λειτουργούν ήδη από τον ΕΟΔΥ Σταθμοί διενέργειας  rapid tests στο Περιστέρι και στο Ίλιον.  Ο  Σταθμός στο κτίριο της πρώην ΝΕΛΕ  θα εξυπηρετούσε  λοιπόν κυρίως τους κατοίκους του Χαϊδαρίου, του Αιγάλεω και της Αγίας Βαρβάρας.  

Ο  ΕΟΔΥ, που είναι ο αρμόδιος  φορέας  για την επιστημονική τεκμηρίωση της  αντιμετώπισης του κορωνοϊού, ενημέρωσε τον Δήμο  ότι δεν υπήρχε  κανένας κίνδυνος συνωστισμού  λόγω της λειτουργίας του Σταθμού.  Την υπεύθυνη αυτή διαβεβαίωση επανέλαβε ο ΕΟΔΥ και σε νέα επικοινωνία με τον Δήμο σήμερα Τετάρτη. Άλλωστε,  η είσοδος προς τον χώρο διενέργειας των δειγματοληψιών είχε προβλεφθεί να γίνεται από την Ιερά Οδό και όχι από την είσοδο επί της οδού Κολοκοτρώνη, ώστε να μην υπάρχει γειτνίαση με τους γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά στα σχολεία. 

Παρ’ όλα αυτά,  σεβόμενος  τις ανησυχίες που εξέφρασαν μερικοί από τους  κατοίκους  και τον γενικότερο φόβο και ανασφάλεια που έχει δημιουργήσει η πανδημία, ο Δήμος Χαϊδαρίου αποφάσισε την αλλαγή χωροθέτησης του Σταθμού από αύριο Πέμπτη. Ο νέος χώρος διεξαγωγής δωρεάν rapid tests  από τον ΕΟΔΥ είναι στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Χαϊδαρίου (είσοδος από οδό Αναγεννήσεως).  Οι ώρες διεξαγωγής των tests είναι οι ίδιες, 9.00 -15.00 Δευτέρα έως Παρασκευή. 

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας