Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πάνος Μοσχονάς: Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να μεταδώσουμε live τα δημοτικά συμβούλια του Χαϊδαρίου, αρχής γενομένης από το επόμενο

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 01 Φεβρουαρίου 2021

 

 

Με ανακοίνωση του ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Πάνος Μοσχονάς καταγγέλλει πράγματα που, όπως ο ίδιος τονίζει, οι δημότες που ενδιαφέρονται αδυνατούν να ακούσουν:

 

Επειδή πολλά ακούγονται για τα δημοτικά συμβούλια , και ειδικά αυτό της Παρασκευής 29/1 , πρέπει να μάθουν όλοι οι συμπολίτες μας το εξής: 

H δημοτική αρχή είναι αυτή που έχει επιλέξει να μη μεταδίδονται  live τα δημοτικά συμβούλια και αυτό γιατί δεν θέλει να βλέπει ο κόσμος τι πραγματικά γίνεται σε αυτά. 

Για παράδειγμα, θα μάθαιναν όλοι, ότι Δημοτικός σύμβουλος της σημερνής δημοτικής αρχής παραλαμβάνει αγαθά για λογαριασμό του Δήμου σε δημοτικό κτίριο αντικαθιστώντας την επιτροπή παραλαβής του Δήμου  (!!!!!!!) χωρίς να γνωρίζει με ακρίβεια τι παραλαμβάνει . 

Ή να βλέπει την δημοτική αρχή να μην δέχεται καν να συζητήσει την πρόταση μας για κατάργηση  του 5ευρώ για όσους συμπολίτες μας θέλουν απλά να παίξουν τένις. 

Ή για να μη μάθει ο κόσμος ότι το ένα απ’ τα δύο λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας, που τόσο διαφημίστηκε , βγήκε ακατάλληλο από το ΚΤΕΟ και επικίνδυνο. 

Και το κυριότερο . Να μην βλέπει όλους ανεξαιρέτως τους συμβούλους της δημοτικής αρχής να σφυρίζουν κλέφτικα και να  κάνουν ότι δεν άκουσαν κάτι από αυτά ......άρα τα κροκοδείλια δάκρυα ας τα  αφήσουν για αλλού. 

Εμείς σαν Λαϊκή Συσπείρωση δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να μεταδώσουμε  live τα δημοτικά συμβούλια , αρχής γενομένης από το επόμενο , ανεξάρτητα της στάσης της δημοτικής αρχής, ώστε να μην μένει τίποτα κρυφό....

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας