Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Θερμαινόμενος χώρος στο Δημαρχείο λειτουργεί και φιλοξενεί δημότες. Συνεργεία του Δήμου Χαϊδαρίου αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της πρωτοφανούς κακοκαιρίας. Τι να προσέξουν οι κάτοικοι.

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2021

 

 

Ανακοίνωση του δήμου Χαϊδαρίου για την αντιμετώπιση της "Μήδειας":

 

Με  όλα τα διαθέσιμα μέσα, οι υπηρεσίες του Δήμου Χαϊδαρίου αντιμετωπίζουν από το πρωί τα προβλήματα που δημιούργησε στην πόλη η ισχυρή κακοκαιρία. 

* Απομακρύνθηκαν από τους δρόμους δέντρα και κλαδιά που είχαν πέσει από τον άνεμο και το βάρος του χιονιού.  Επειδή τέτοια περιστατικά μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή μέχρι να τελειώσει η κακοκαιρία, συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή σε πεζούς και οχήματα. 

 * Τα εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν από το πρωί, με προτεραιότητα στους κεντρικούς δρόμους και σε σημεία ιδιαίτερης σημασίας, όπως οι προσβάσεις στο Αττικό Νοσοκομείο. Λόγω όμως της πρωτοφανούς εδώ και πολλά χρόνια έντασης της χιονόπτωσης, τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο δημιουργούνται ξανά. Ο Δήμος Χαϊδαρίου ζητά από τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες, μέχρι το τέλος των καιρικών φαινομένων. 

* Η ρίψη αλατιού στους δρόμους για την αντιμετώπιση του παγετου, που έγινε τη Δευτέρα το βράδυ, επαναλαμβάνεται σήμερα Τρίτη. Όσοι κάτοικοι έχουν την δυνατότητα, παρακαλούνται να καθαρίσουν από το χιόνι τις εισόδους των οικιών τους και να ρίξουν αλάτι αν έχουν προμηθευτεί, ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα λόγω του παγετού. Αυξημένη προσοχή απαιτείται το πρωί της Τετάρτης, που προβλέπεται ισχυρότερος παγετός. 

* Σε κάποια σπίτια στο Δάσος αναφέρθηκε ότι πάγωσαν οι σωλήνες ύδρευσης. Για την αποφυγή ζημιάς, αφήνουμε τη νύχτα μια βρύση να στάζει. 

* Ο θερμαινόμενος χώρος στο Δημαρχείο λειτουργεί και φιλοξενεί από χθες Δευτέρα βράδυ συμπολίτες μας που τον χρειάστηκαν, ενώ το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι ανταποκρίνεται παρά τις καιρικές συνθήκες στα αιτήματα συνδρομής και στις ήδη καταγεγραμμένες ανάγκες κατοίκων από ευπαθείς ομάδες. Επειδή και το σημερινό βράδυ προβλέπεται δύσκολο, όποιος  συμπολίτης χρειάζεται βοήθεια ή γνωρίζει κάποιον που έχει ανάγκη συνδρομής, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. 

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας του Δήμου Χαϊδαρίου:

213 2047200 (Δημαρχείο)

213 2047266 (Κοινωνική Υπηρεσία)

210 5818860 (Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου)

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας