Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση των φαινομένων παραβατικότητας στο Χαϊδάρι - Συνάντηση Βαγγέλη Ντηνιακού με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 29 Απριλίου 2021

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΊΟΥΟ Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός συναντήθηκε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και συζήτησε μαζί του για την καλύτερη αντιμετώπιση των φαινομένων παραβατικότητας στο Χαϊδάρι. 

Ο Δήμαρχος ανέπτυξε στον Υπουργό όλες τις πλευρές του σοβαρού αυτού θέματος. Τη μεγάλη έκταση του Δήμου, την επιβάρυνση του τοπικού Α.Τ. λόγω της λειτουργίας του hotspot αλλά και των αναγκών συνοδείας κρατουμένων στα Νοσοκομεία της πόλης, την υπερτοπική εγκληματικότητα που εκδηλώνεται γύρω από τον άξονα της Λ. Αθηνών. Συμφωνήθηκε η λήψη μέτρων με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στην καθημερινότητα των πολιτών.


Μετά από την άμεση παρέμβαση του Υπουργού, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Χαϊδαρίου οι ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.: Υποστράτηγος κ.Τζεφέρης Πέτρος, Διευθυντής Ασφάλειας Αττικής , Αντιστράτηγος κ. Γαλιάτσος Γεώργιος, Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Κωστούλας, Διοικητής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παχής Κωνσταντίνος από την Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Αστυνόμος Β΄ κ. Πάρνος Ιωαννης, Αναπληρωτής Διοικητής ΑΤ Χαϊδαριου, Διοικητής Τμήματος Ασφάλειας Χαιδαριου, κ. Βραχάς Πέτρος.

Ο Δήμαρχος συζήτησε με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. την ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες για την αποτροπή κλοπών και διαρρήξεων σε σπίτια και καταστήματα. Επίσης θα εξεταστεί η αύξηση των εποχούμενων περιπολιών, για την αντιμετώπιση περιστατικών ανομίας σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου, τους οποίους μάλιστα επισκέπτονται και μικρά παιδιά. Οι δράσεις αυτές θα υλοποιηθούν τόσο από δυνάμεις του τοπικού Α.Τ. όσο και από τις μηχανοκίνητες μονάδες της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου μέσω της καλής συνεργασίας με την Ελληνική Αστυνομία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διασφαλιστεί ακόμη περισσότερο η ομαλή λειτουργία της πόλης και οι ζωές και οι περιουσίες των συμπολιτών μας.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας