Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

3 καινούργια λεωφορεία παρέλαβε ο Δήμος Χαϊδαρίου

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2021

3 καινούργια, ιδιόκτητα λεωφορεία παρέλαβε ο Δήμος Χαϊδαρίου για τις ανάγκες της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Η προμήθεια των λεωφορείων έγινε χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του Δήμου, με την αξιοποίηση χρηματοδότησης από το πρόγραμμα Φιλόδημος.

Τα 3 λεωφορεία που προμηθεύτηκε ο Δήμος είναι τύπου midibus, ώστε να έχουν μεγαλύτερη ευελιξία στην κίνηση σε κάθε δρόμο του Χαϊδαρίου. Ο κινητήρας των οχημάτων είναι Euro 6d, 190 ίππων. Διαθέτουν δισκόφρενα εμπρός και πίσω, ABS, ASR αερανάρτηση πίσω, αυτόματο κλιματισμό τελευταίας γενιάς και σύστημα ράμπας για την είσοδο αναπηρικών αμαξιδίων.

Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός δήλωσε σχετικά:

« Ο «στόλος» της Δημοτικής Συγκοινωνίας Χαϊδαρίου ενισχύθηκε με 3 σύγχρονα λεωφορεία που πληρούν τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές. Μετά τη δρομολόγηση και των νέων λεωφορείων, η Δημοτική Συγκοινωνία Χαϊδαρίου από το φθινόπωρο θα συνδέει όλες τις συνοικίες της πόλης με το Κέντρο και τον Σταθμό του Μετρό Αγία Μαρίνα. Οι μετακινήσεις μέσα στο Χαϊδάρι γίνονται ευκολότερες και η καθημερινή μας ζωή καλύτερη. Άλλη μια δέσμευση μας προς τους Χαϊδαριώτες γίνεται πράξη».
 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας