Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ευάγγελος Ντηνιακός: Μια Παιδική Χαρά κατασκευασμένη αποκλειστικά από ανακυκλωμένα υλικά δημιουργήθηκε στην Πλατεία Δημαρχείου Χαϊδαρίου

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2022Ανακοίνωση του Δημάρχου Χαϊδαρίου κ. Ευάγγελου Ντηνιακού σχετικά με την νέα Παιδική Χαρά κατασκευασμένη αποκλειστικά από ανακυκλωμένα υλικά που δημιουργήθηκε στην Πλατεία Δημαρχείου Χαϊδαρίου, κατόπιν χορηγίας του #bluecycle

 

Μια Παιδική Χαρά κατασκευασμένη αποκλειστικά από ανακυκλωμένα υλικά δημιουργήθηκε στην Πλατεία Δημαρχείου Χαϊδαρίου, κατόπιν χορηγίας του #bluecycle προς τον Δήμο μας. 


Το BlueCycle είναι ένα πρόγραμμα Γαλάζιας και Κυκλικής Οικονομίας που σκοπό έχει την επανα-αξιοποίηση πλαστικών που προέρχονται από τη ναυτιλιακή και αλιευτική δραστηριότητα. 


Φιλοσοφία του είναι τα πλαστικά υλικά, αντί να καταλήγουν στη θάλασσα, να αξιοποιούνται ως πρώτη ύλη υψηλής ποιότητας για διάφορες χρήσεις. Με τις δράσεις αυτές αυξάνεται η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και ιδιαίτερα των παιδιών για την προστασία του περιβάλλοντος.


Το πολυόργανο της Παιδικής Χαράς έχει σχεδιαστεί με σκοπό να παροτρύνει τα μικρά παιδιά στη δημιουργία του προσωπικού τους «παραμυθιού» κατά το παιχνίδι, αντί να επαναλαμβάνουν τις τυποποιημένες δραστηριότητες που υπάρχουν σε κάθε Παιδική Χαρά.


Μια δημιουργία πρωτότυπη και στο υλικό της αλλά και στο σχεδιασμό της κοσμεί πλέον την Πλατεία Δημαρχείου μας. Θερμές ευχαριστίες στο BlueCycle για τη σημαντική αυτή χορηγία προς τον Δήμο μας!

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας