Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Δήμος Χαϊδαρίου βράβευσε τον Μίμη Δομάζο και παλαίμαχους Χαϊδαριώτες ποδοσφαιριστές.

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2022

 

Η Δευτέρα 16 Μαϊου ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά για τον κόσμο του ποδοσφαίρου στο Χαϊδάρι ! Ο Δήμος Χαϊδαρίου τίμησε με μια μεγάλη εκδήλωση τα 50 χρόνια από την εκπληκτική πορεία της ομάδας του Παναθηναϊκού μέχρι τον τελικό του Wembley. Παρέστη και βραβεύθηκε από τον Δήμαρχο Βαγγέλη Ντηνιακό ο «στρατηγός» της τότε ομάδας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, Μίμης Δομάζος. Παράλληλα, βραβεύθηκαν οι Χαϊδαριώτες άνθρωποι του ποδοσφαίρου που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο δημοφιλέστερο άθλημα.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός Χαϊδαριώτης δημοσιογράφος κ. Αλέκος Θεοφιλόπουλος και παρευρέθησαν: Ο Αν. Υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο Γ. Γ. Ιθαγένειας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Αθανάσιος Μπαλέρμπας. Ο Γ. Γ. Αθλητισμού κ. Γιώργος Μαυρωτάς .Οι Βουλευτές του Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Γιάννης Λοβέρδος, κα Νάντια Γιαννακοπούλου, κ. Κρίτων Αρσένης. Ο Πρόεδρος της Super league κ. Γιώργος Μποροβήλος. Οι τέως Δήμαρχοι Χαίδαρίου κ. Κυριάκος Ντηνιακός, κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, κ. Μιχάλης Σελέκος. Η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων κα Πόπη Δομάζου. Ο Πρόεδρος του πολιτιστικού συνασπισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και του κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ κ. Πάρις Κουρτζίδης. Ο Διοικητής Πυροσβεστικού Σταθμού Κολωνού: κ.Μπαλαούρας, ο Υποδιοικητής Πυροσβεστικού Σταθμού Κολωνού κ. Τσατσαρώνης. Ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Α.Ο. Χαϊδαρίου κ. Θεόδωρος Αποστολόπουλος. Ο δημοσιογράφος κ. Άλκης Πασαλίδης. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βαγγέλης Ζεβόλης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού Το Χαϊδάρι Ψηλά κ. Απόστολος Θεοφίλης. Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Γιώργος Βελέντζας. Οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Αργυρόπουλος, κα Κωνσταντίνα Χρονοπούλου. Ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Φουρλής. Ο Χαϊδαριώτης εικαστικός Νίκος Καρόκης, ο οποίος προσέφερε ως δώρο σε έναν από τους θεατές (κατόπιν κληρώσεως) πίνακα ζωγραφικής με θέμα την πορεία του Παναθηναϊκού προς το Wembley .

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το λεύκωμα των εκδόσεων Welcome «ΠΑΜΕ…» με πλούσιο οπτικό υλικό από τη μεγάλη πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη το 1970-71.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση από τον Δήμο Χαϊδαρίου για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Χαϊδαρίου κκ: Θεόδωρου Αποστολόπουλου, Θανάση Γαζή, Δημήτρη Διαμαντή, Αλέκου Δρόσου, Λεωνίδα Καπάνταη, Πέτρου Καραβίτη, Γιώργου Κιούρκου, Χρήστου Κιούρκου, Γιώργου Καστανού, Κυριάκου Κυζιρίδη, Φώτη Λαγού, Γιώργου Μπάρκογλου, Δημήτρη Μπάρκογλου, Άκη Μπελεγρίνη, Αχιλλέα Οικονομάκου, Ηλία Πουρσανίδη, Σταμάτη Σκαφίδα, Λάζαρου Τριανταφυλλλίδη, Κώστα Τσιμαχίδη, Θεμιστοκλή Χαραλαμπίδη.

Βραβεύθηκαν επίσης ο Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Γιώργος Μαυρωτάς και ο Πρόεδρος της Superleague κ. Γιώργος Μποροβήλος. 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας