Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Βαγγέλης Ντηνιακός: Η ηλεκτρονική και εξ’ αποστάσεως εξυπηρέτηση των πολιτών από τον Δήμο Χαϊδαρίου έγινε πολύ πιο εύκολη και αποτελεσματική!

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2022

 

Ανακοίνωση του δημάρχου Χαϊδαρίου κ. Βαγγέλη Ντηνιακού με τίτλο Η ηλεκτρονική και εξ’ αποστάσεως εξυπηρέτηση των πολιτών από τον Δήμο μας έγινε πολύ πιο εύκολη και αποτελεσματική:

 

Με το νέο ψηφιακό κέντρο υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που ξεκίνησε τη λειτουργία του στο πόρταλ του Δήμου haidari.gr, ο πολίτης αποκτά πρόσβαση σε προσωποποιημένες υπηρεσίες ώστε να υποβάλλει ηλεκτρονικά τα αιτήματά του και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προς τις υπηρεσίες του Δήμου. Η αυθεντικοποίηση κάθε χρήστη γίνεται μέσω κωδικών TaxisNET. Τα πιστοποιητικά ή τα άλλα έγγραφα που ζητάει ο πολίτης μπορούν να παραδίδονται πλήρως ηλεκτρονικά μέσα από την ηλεκτρονική θυρίδα του. Υπάρχει η δυνατότητα ο πολίτης να παρακολουθεί την πορεία των αιτημάτων του, να κατεβάσει το κάθε αρχείο σε μορφή .pdf ή να αναζητήσει το πιστοποιητικό σε μεταγενέστερο χρόνο.
Μέσω του κέντρου υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου, οι Δημότες μπορούν στο εξής να αιτούνται την έκδοση πιστοποιητικών όπως πιστοποιητικό εντοπιότητας, ταυτοπροσωπίας, οικογενειακής κατάστασης για μεταδημότευση κ.λπ. Μπορούν επίσης να υποβάλλουν απομακρυσμένα το αίτημά τους για ρύθμιση οφειλών, κατάληψη κοινόχρηστου χώρου, συνδιοργάνωση εκδήλωσης και πλήθος άλλα πιστοποιητικά, άδειες και βεβαιώσεις αρμοδιότητας του Δήμου.
Ο Δήμος μας θα συνεχίσει να αξιοποιεί δυναμικά όλες τις νέες δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή εποχή. Με σύμμαχο την τεχνολογία, κάνουμε την καθημερινή μας ζωή καλύτερη!

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας