Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ανακατασκευάστηκε η Πλατεία Δημοκρατίας (πρώην Αίθριο) στο Χαϊδαρί

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 08 Νοεμβρίου 2022Ανάπλαση των χώρων πρασίνου σε ένα από πιο κεντρικά σημεία της πόλης του Χαϊδαρίου, την Πλατεία Δημοκρατίας (πρώην Αίθριο). Ο δήμαρχος κ. Βαγγέλης Ντηνιακός επισκέφθηκε τον χώρο και ενημερώθηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πρασίνου Γιάννη Κέντρη για την πρόοδο των εργασιών.


Έχει ήδη ολοκληρωθεί η νέα διαμόρφωση 9 παρτεριών με προσθήκη χώματος, φυτεύσεις καλλωπιστικών φυτών και δενδρυλλίων, αντικατάσταση του συστήματος άρδευσης , διαμόρφωση των πλακόστρωτων διαδρομών, τοποθέτηση νέων φωτιστικών.


Με την ανύψωση κατά 25 εκ. των παρτεριών οριοθετούνται με ευκρίνεια οι πλακόστρωτες διαδρομές περιπάτου και επιτυγχάνεται η λειτουργική και αισθητική ενοποίηση της Πλατείας Δημοκρατίας με τον πεζόδρομο της Στρ. Καραϊσκάκη.

Στη συνέχεια του έργου θα τεθούν ξανά σε λειτουργία οι 2 υδατοδεξαμενές και θα διαμορφωθούν τα παρτέρια και οι διαδρομές περιπάτου στο αριστερό τμήμα της Πλατείας που οδηγούν στην Παιδική Χαρά και στο ανοιχτό θεατράκιΈνα από τα πιο όμορφα σημεία του Χαϊδαρίου γίνεται ξανά ελκυστικό για τους διαβάτες και για τους επισκέπτες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Το σύνολο των εργασιών πραγματοποιείται με ίδια μέσα από τη Διεύθυνση Πρασίνου, με τη συμβολή των συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας. 
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας