Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Λαϊκή Συσπείρωση Χαϊδάριου : Το θράσος της δημοτικής αρχής του κ. Ντηνιακού δεν έχει όρια

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 20 Νοεμβρίου 2022

Άποψη της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαϊδάριου σχετικά με την κατάσταση στο δημοτικό κολυμβητήριο 


 Αντί να αναλάβει τις ευθύνες της για την κατάσταση που έχει περιέλθει η πισίνα και την απαράδεκτη ποιότητα του νερού που δημιουργεί κινδύνους, εγκαλεί τους χρήστες της μέσω της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Χαϊδάρι Σήμερα» γιατί δημοσιοποίησαν το θέμα.

Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι τα νερά του Κολυμβητήριου έχουν «πρασινίσει» και δεν είναι κατάλληλα για χρήση. Αυτό το επιβεβαιώνουν οι εργαζόμενοι στο κολυμβητήριο και φυσικά όσοι το χρησιμοποιούν. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πισίνα έμοιαζε περισσότερο με ¨πράσινη λίμνη¨, παρά με κολυμβητήριο. Αλήθεια μπορεί τα νερά να γίνονται πράσινα, κόκκινα κίτρινα κ.ο.κ, χωρίς λόγο και χωρίς να υπάρχει πρόβλημα;

Μετά από μεγάλη πίεση συνδημοτών μας που χρησιμοποιούν την πισίνα, κι ενώ η κατάσταση χειροτέρευε κάθε μέρα, η δημοτική αρχή αναγκάστηκε να το κλείσει για να αλλάξει το νερό και να κάνει τις απαραίτητες εργασίες για να υπάρχει η σωστή ποιότητα του νερού.

Επισημαίνουμε τέλος ότι όσα ψέματα και να λέει ο δήμαρχος, δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε από τις δικές του δημόσιες ανακοινώσεις. Αντιγράφουμε λοιπόν μια παράγραφο από την ανακοίνωση του: «η κεντρική πισίνα θα ανοίξει πάλι για το κοινό σε λίγες μέρες και η διαύγεια του νερού θα έχει αποκατασταθεί πλήρως». Δηλαδή σε απλά ελληνικά θα αποκατασταθεί η ποιότητα του νερού που σήμερα έχει προβλήματα.

Όσο για τις εργασίες συντήρησης και βαψίματος στο στέγαστρο να θυμίσουμε στον δήμαρχο ότι αυτές έχουν πραγματοποιηθεί και τα προηγούμενα χρόνια, σε εκτεταμένο βαθμό και κατάλληλο χρόνο. Μετά από 3 χρόνια Διοίκησης στο Δήμο θα έπρεπε να υπάρχει ένας ελάχιστος προγραμματισμός και οι εργασίες να είχαν γίνει καλοκαίρι, με κλειστό το κολυμβητήριο και όχι σε περίοδο λειτουργίας του.

Αντί η διοίκηση του κ Ντηνιακού να επιδιώκει να κρύψει τα προβλήματα κάτω από το χαλί, και να τα λύνει με ημίμετρα, να διεκδικήσει άμεσα την αναγκαία χρηματοδότηση από την Περιφέρεια και το Κράτος για την αναβάθμιση και την εύρυθμη λειτουργία του Κολυμβητηρίου και να υπάρξει προγραμματισμός όλων των αναγκαίων εργασιών, όπως υπήρχε μέχρι το 2019.

Εμείς θέλουμε να καλέσουμε τους συνδημότες που χρησιμοποιούν το κολυμβητήριο να συνεχίζουν να αναδεικνύουν τα προβλήματα που υπάρχουν και να διεκδικούν την επίλυσή τους, ώστε να ασχοληθεί επιτέλους η δημοτική αρχή με αυτά.

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας