Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Επίσκεψη του Δημάρχου Χαϊδαρίου Βαγγέλη Ντηνιακού στη συνοικία του Δαφνιού

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου 2023

 

Την Τετάρτη 18/1 ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός επισκέφθηκε τη συνοικία του Δαφνιού και συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Η επίσκεψη κατέληξε στα γραφεία του τοπικού Συλλόγου Δαφναίος Απόλλων, όπου έγινε μια καταγραφή των προτάσεων που κατέθεσαν οι συμπολίτες μας.

Μεταξύ άλλων, οι επισημάνσεις των κατοίκων ήταν: Να επεκταθεί γρήγορα η Δημοτική Συγκοινωνία στο Δαφνί. Να ενισχυθούν οι δράσεις καθαρισμού στα όρια του οικισμού με τη δασική έκταση και πλησίον σε άχτιστα οικόπεδα. Να αντιμετωπιστούν κυκλοφοριακά προβλήματα που προκαλούνται από τη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς (κάτι που απαιτεί απόφαση της Περιφέρειας). Να βελτιωθεί ο Δημοτικός οδοφωτισμός στη γειτονιά.

Η επέκταση της Δημοτικής Συγκοινωνίας και η αναβάθμιση του οδοφωτισμού σε ολόκληρο το Χαϊδάρι με αντικατάσταση των παλαιού τύπου φωτιστικών με σώματα ΛΕΝΤ έχουν ήδη δρομολογηθεί. Συνολικά, όλα τα θέματα καταγράφηκαν και ο Δήμος θα ανταποκριθεί στο μέτρο των δυνατοτήτων του, καθώς οι προτάσεις των Δημοτών είναι πολύτιμες για την περαιτέρω βελτίωση του έργου της Δημοτικής Αρχής.


 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας