Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Στη Βουλή έφερε το αίτημα για δημιουργία ΜΕΤΡΟ στο Χαϊδάρι ο Άρης Πανόπουλος. Στο πλευρό του, Βουλευτές της Δυτικής Αθήνας

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2023

Την απόδειξη ότι η αυτοδιοίκηση λειτουργεί ανεξάρτητα από κόμματα και παρατάξεις και ότι κάθε όραμα μπορεί να λάβει υπόσταση αν το διεκδικήσεις, έφερε στην δημοσιότητα ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Άρης Πανόπουλος.

Παρακινώντας μια σειρά δημοσιευμάτων με αναφορές στο πάγιο αίτημα χιλιάδων συμπολιτών του για την δημιουργία Μετρό στην περιοχή που εκπροσωπεί, το θέμα ήρθε στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Τιμώντας τις δεσμεύσεις του, ότι με ενότητα στην βάση ενός δίκαιου αιτήματος ζωτικής σημασίας οι βουλευτές της Δυτικής Αθήνας θα σταθούν αλληλέγγυοί για να υλοποιηθεί ένα έργο απαραίτητο για την εκλογική τους περιφέρεια, το πρωινό της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου πέρασε και ο ίδιος το κατώφλι της Ελληνικής Βουλής.

Στο εντευκτήριο του ιστορικού κτηρίου συνάντησε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Λοβέρδο ο οποίος τον καλωσόρισε και τον συνεχάρη για την πρωτοβουλία του, λέγοντας πως: « Οι βουλευτές και οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα πρέπει να συνεργάζονται για το καλό των δημοτών».

Δεσμευόμενος ότι θα σταθεί αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν την περιοχή του Χαϊδαρίου τόνισε ότι και για το θέμα του ΜΕΤΡΟ είναι ενήμερος ακόμη και ο πρωθυπουργός καθότι βουλευτής στην ίδια Περιφέρεια.

Η επόμενη συνάντηση έγινε με την Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία προ ολίγων ημερών, με ερώτηση της προς τον Υπουργό Μεταφορών, ζωντάνεψε το αίτημα του Άρη Πανόπουλου για τη Δημιουργία ΜΕΤΡΟ στο Χαϊδάρι.

Στην συζήτηση που είχαν στο γραφείο της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, η ίδια, αφού συνεχάρη την πρωτοβουλία ενός υποψήφιου Δημάρχου να συνομιλεί με τους θεσμικούς φορείς και τους βουλευτές της περιοχής που εκπροσωπεί, τόνισε πώς «Η φωνή όλων μας πρέπει να είναι ενιαία για τη δημιουργία μετρό στο Χαϊδάρι» σημειώνοντας πως: «τις επόμενες κιόλας ημέρες θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε και τις προθέσεις του Υπουργείου Μεταφορών»

Καταληκτική συνάντηση της ίδιας ημέρας ήταν αυτή με τον Δ’ Αντιπρόεδρο της βουλής Δημήτρη Βίτσα.

Ο σημερινός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δημότης Χαϊδαρίου και παλιός γνώριμος του Άρη Πανόπουλου από τα αυτοδιοίκητά δρώμενα της πόλης, τον υποδέχτηκε θερμά στο γραφείο του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Κάνεις πολύ καλά που μεταφέρεις τα προβλήματα του Χαϊδαρίου στην Ελληνική Βουλή, ιδιαίτερα στους βουλευτές της περιφέρειας οπού ανήκει».

«Όλοι μαζί πρέπει να είμαστε ένα» τόνισε, δεσμευόμενος από τη θέση του να θέσει ψηλά το θέμα, ζητώντας μάλιστα ο διάλογος που είχε με τον υποψήφιο Δήμαρχο να είναι διαρκής, όπως και η σύμπραξη όλων των δυνάμεων του τόπου για το καλό των κατοίκων της πόλης.

 

 



Δελτίο τύπου

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας