Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Δήμος Χαϊδαρίου συμμετέχει στην Attica Green Expo.

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2023

 

Με δικό του περίπτερο συμμετέχει ο Δήμος Χαϊδαρίου στη φετινή Attica Green Expo, η οποία διοργανώνεται στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Π. Φάληρο από 24 έως 27 Μαϊου. Η Attica Green Expo είναι  έκθεση περιβαλλοντικών και κοινωνικών δράσεων και τελεί υπό την αιγίδα 4 Υπουργείων, της Περιφέρειας Αττικής και της ΚΕΔΕ.

  • Στο περίπτερο μας παρουσιάζονται οι πρωτοβουλίες του Δήμου  στο πλαίσιο του στόχου ΧΑΪΔΑΡΙ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ που έχουμε θέσει από το 2019. Μεταξύ αυτών είναι: Η ενίσχυση της Ανακύκλωσης και η διάδοση της ανακύκλωσης βιοαποβλήτων (καφέ κάδοι) στο Χαϊδάρι. Η περιβαλλοντική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητριών και μαθητών. Η συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο για την παροχή εξειδικευμένης τεχνογνωσίας. Η προμήθεια ηλεκτροκίνητων λεωφορείων μέσω του προγράμματος Α. Τρίτσης για μετακινήσεις φιλικές προς το περιβάλλον. Η υλοποίηση βιοκλιματικών αστικών αναπλάσεων. Οι δενδροφυτεύσεις και άλλες εθελοντικές περιβαλλοντικές δράσεις.

Τον χώρο της έκθεσης και το περίπτερο του Δήμου επισκέφθηκαν σχολεία από όλη την Αττική, μεταξύ των οποίων το 8ο Δημοτικό  Χαϊδαρίου. Στο πλαίσιο της έκθεσης διοργανώθηκε την Τετάρτη 24 Μαϊου ημερίδα για τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις στη Σχολική Κοινότητα, όπου  ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός παρουσίασε τις πρωτοβουλίες του Δήμου για την αύξηση της συμμετοχής των νέων παιδιών στις διάφορες μορφές  Ανακύκλωσης.
Σύγχρονη πόλη σημαίνει πόλη φιλική στους κατοίκους και στο περιβάλλον. Αυτό είναι το Χαϊδάρι που έχουμε οραματιστεί και δημιουργούμε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας