Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Νέες προσθήκες στο ψηφοδέλτιο των Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου.

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2023

Τρεις ακόμα Χαϊδαριώτες προστέθηκαν στο ψηφοδέλτιο των Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου συντασσόμενοι στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Βασίλη Τσίτσου.

Ο Γιώργος Κουφός, ο Στέφανος Στεφανόπουλος και ο Γιώργος Νταγκουνάκης θέτουν για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές αποδεικνύοντας έτσι και τον αέρα ανανέωσης που επικρατεί στη παράταξη.
#HaidariGiaOlous

Ο Γιώργος Κουφός είναι γέννημα θρέμμα Χαϊδαριώτης. Μένει στα Κουνέλια από το 1971 και έχει μία κόρη. Έχει φοιτήσει στο ΕΚΠΑ στο Τμήμα Φυσικής. Έχει ασχοληθεί με τους τομείς των τηλεπικοινωνιών και της δημιουργίας λογισμικού. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Ασχολείται με τα πολιτικά δρώμενα από νεαρή ηλικία, πάντα από την Αριστερή πλευρά του φάσματος.

Ο Στέφανος Στεφανόπουλος μεγάλωσε και πήγε σχολείο στο Χαϊδάρι και είναι 39 ετών. Από 5 ετών ασχολήθηκε με την κολύμβηση και το πόλο κάνοντας πρωταθλητισμό. Για 13 χρόνια προπονούταν στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την αθλητική ποδηλασία, κυρίως σε ανώμαλο έδαφος, συμμετέχοντας σε πολλούς αγώνες και έχοντας σημαντικές επιτυχίες. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία εμπορίου ειδών αλουμινίου.

Ο Γιώργος Νταγκουνάκης γεννήθηκε το 1965. Είναι μόνιμος κάτοικος Χαϊδαρίου, παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Μαίρη Ποντικάκη και πατέρας δύο παιδιών. Είναι απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, στο οποίο υπηρέτησε ως ιπτάμενος χειριστής συσκευών ελικοπτέρων

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας