Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Βαγγέλης Ντηνιακός - Δήμαρχος Χαϊδαρίου: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΕΔΙΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 07 Αυγούστου 2023

 

Επιστολή του Δήμαρχου Χαϊδαρίου Βαγγέλη Ντηνιακόυ στις εφημερίδες Χαϊδάρι Σήμερα και Δικαιοσύνη Σήμερα, σχετικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα τους.

Συγκεκριμένα ο Κος. Ντηνιακός αναφέρει:


Χαϊδάρι Σήμερα και Δικαιοσύνη Σήμερα, σας ενημερώνουμε ότι:


Ο Δήμος Χαϊδαρίου έχει υποβάλλει από τις 24 Ιουλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση ενημερωτικό έγγραφο (αρ. πρωτ. 54533) για τις δράσεις πυροπροστασίας τις οποίες υλοποιεί. Δεν ισχύει λοιπόν ο ισχυρισμός περί του αντιθέτου του υποψηφίου Δημάρχου κ. Πανόπουλου τον οποίο άκριτα υιοθετείτε, όπως δεν έχουν καμία απολύτως βάση οι αναφορές που κάνει σε δήθεν αμέλεια του Δήμου μας.


 Άλλωστε η ετοιμότητα και η αποτελεσματικότητα της πυρασφάλειας του Δήμου μας αποδείχθηκε με τον καλύτερο τρόπο την 18η Ιουλίου, όταν και οι δυο δασικές πυρκαγιές που ξεκίνησαν στην περιοχή του Δαφνιού εντοπίστηκαν έγκαιρα από τους εργαζόμενους του Δήμου, με αποτέλεσμα την ταχεία κατάσβεσή τους από την Π.Υ με τη συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαϊδαρίου.


Επιπλέον, η άριστη συνεργασία της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με την Πολιτική Προστασία του Δήμου μας φαίνεται από το γεγονός ότι για πρώτη φορά η Π. Υ. μας έχει διαθέσει Yπηρεσιακό Ασύρματο προσφέροντας μας την δυνατότητα να ενημερωνόμαστε άμεσα μέσω σήματός της για οποιοδήποτε συμβάν προκύψει. Με απλά λόγια, η Πολιτική Προστασία του Δήμου μας έχει πλέον την ίδια ενημέρωση που έχουν οι πυροσβέστες ώστε να επεμβαίνει άμεσα.


Στα παραπάνω πρέπει να προσθέσουμε την πρόθεση ίδρυσης εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου για πρώτη φορά στον Δήμο μας η οποία έλαβε πρόσφατα θετική απάντηση από το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το γεγονός ότι ο στόλος των οχημάτων πυροπροστασίας του Δήμου Χαϊδαρίου είναι ισχυρότερος από ποτέ αλλά και την πρόσληψη φέτος μεγαλύτερου από κάθε άλλη χρονιά αριθμού πυροφυλάκων.

Αναφορικά με το πυροσβεστικό όχημα που αναφέρεται σε άλλο δημοσίευμα, σας ενημερώνουμε ότι ο 2ος Σταθμός Αθηνών της Π.Υ. κατά τις ημέρες αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς σταθμεύει πυροσβεστικό όχημα εντός του Διομήδειου Βοτανικού Κήπου, δηλαδή στο καταλληλότερο κατά την κρίση της Π.Υ. σημείο για τυχόν επέμβαση εντός των ορίων του Δήμου μας.


Είναι όμως φανερό από όλα τα παραπάνω στοιχεία, ότι δεν πραγματοποιήσατε ούτε τη στοιχειώδη δημοσιογραφική έρευνα ή επιτόπιο ρεπορτάζ πριν υιοθετήσετε πλήρως τις ανακριβείς και παραπλανητικές ανακοινώσεις του συγκεκριμένου συνδυασμού. 
Αντίθετα μάλιστα, αποτελεί κανόνα για εσάς το να δημοσιεύετε χωρίς καμία εξακρίβωση κάθε εχθρικό προς τη Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου ισχυρισμό. Ενώ συστηματικά αποσιωπείτε ακόμη και τα ίδια τα γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη, εφόσον αυτά “ενοχλούν” την αντιπολιτευτική εμμονή κάποιων.


 Στο πλαίσιο αυτό της μη- αντικειμενικότητάς σας, δημοσιεύετε αποκλειστικά τις ανακοινώσεις νέων υποψηφιοτήτων από συγκεκριμένους συνδυασμούς και αποκλείετε πλήρως τις αντίστοιχες ανακοινώσεις του συνδυασμού του Δημάρχου. Αυταπόδεικτο λοιπόν είναι ότι έχετε πλέον αναπτύξει μια “ειδική σχέση”, μια “συγγένεια” με κάποιους υποψηφίους. Κάθε Δημότης δικαιούται να βγάλει τα συμπεράσματά του και να δώσει την ερμηνεία του για αυτό.
 
Ωστόσο, τουλάχιστον η Πολιτική Προστασία αποτελεί μια αρμοδιότητα του Δήμου στην οποία μικροπολιτικές τέτοιου τύπου δεν αρμόζουν.

Σας καλούμε να μην προκαλείτε αναίτιο αίσθημα ανασφάλειας στους συμπολίτες μας, με μόνο στόχο την εξυπηρέτηση των δικών σας στενών σκοπιμοτήτων.

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας