Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνάντηση Υποψηφίων & στελεχών του συνδυασμού "Ώρα Χαϊδάρι"

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 29 Αυγούστου 2023

 

Δελτίο τύπου για τη συνάντηση Υποψηφίων & στελεχών του συνδυασμού "Ώρα Χαϊδάρι", με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Άρη Πανόπουλο:

 

"Η ομάδα «Ώρα Χαϊδάρι» στις επάλξεις

Επαναπροσδιορισμός και αξιολόγηση ενεργειών εν όψει εκλογών, προτάσεις, σχεδιασμοί αλλά και ανανέωση της επαφής μεταξύ των στελεχών του, ήταν μερικά από τα στοιχεία που επικράτησαν στο ραντεβού του συνδυασμού «Ώρα Χαϊδάρι» που δόθηκε σε γνωστό καφέ της Στρ. Καραϊσκάκη το απόγευμα της Δευτέρας 28 Αυγούστου.

  • 40 μόλις ημέρες πριν την κρίσιμη μάχη και η ομάδα που σχηματίστηκε γύρω από τον Άρη Πανόπουλο φαντάζει ώριμα έτοιμη για να φέρει το ανανεωτικό ρεύμα που χρειάζεται η πόλη του Χαϊδαρίου.

Οι άξονες του κάθε προγραμματισμού τέθηκαν μέσω διαλόγου, προσωπικοί και συλλογικοί προβληματισμοί συζητήθηκαν και λύθηκαν ανοικτά.

  • «Το κλειδί για την μέχρι στιγμής πετυχημένη πορεία του συνδυασμού μας κρύβεται στην ύπαρξη ενός κοινού οράματος, μιας ξεκάθαρης στρατηγικής και μιας κοινής κουλτούρας για την ομάδα η οποία είναι βασισμένη στις απαιτήσεις της αποστολής μας.

Να κάνουμε το Χαϊδάρι μια πόλη να αξίζει να ζεις!» δήλωσε εμφατικά ο Άρης Πανόπουλος θέτοντας για άλλη μια φορά την αφετηρία του όλου εγχειρήματος με βασικό γνώμονα τις κοινές αξίες την ακεραιότητα, το πάθος, την αφοσίωση, την εμπιστοσύνη και τη φροντίδα."

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας