Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Στις υπηρεσίες του Δήμου Χαϊδαρίου

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 11 Οκτωβρίου 2023

 

Στις υπηρεσίες του δήμου, της Καθαριότητας, του Πρασίνου, της Επιστασίας και του Δημαρχείου, περιοδεύει σήμερα, μαζί με μέλη του ψηφοδελτίου και φίλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ο υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος.




Η θερμή υποδοχή των εργαζομένων και οι φράσεις που ακούγονταν στα πηγαδάκια, «γύρνα πίσω Μιχάλη, δεν παλεύεται η κατάσταση», «εμείς θέλουμε να επανέλθει το χαμόγελο για να πάει μπροστά η πόλη μας…», εξέφραζαν την ασφυκτική κατάσταση που βιώνουν, από την αποψίλωση και υποστελέχωση των υπηρεσιών, την εντατικοποίηση των όρων δουλειάς των εργαζομένων, την ανασφάλεια με συμβάσεις ορισμένου χρόνου που τους αφήνει ξεκρέμαστους, οδηγώντας τον λαό του δήμου σε ένα σωρό βάσανα στην καθημερινότητά του και φυσικά την κυνική και αυταρχική στάση του Ντηνιακού απέναντι στους εργαζόμενους και στα αιτήματά τους.

 


Η απάντηση φυσικά μπορεί να δοθεί, όπως τόνισε και ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος. «Την Κυριακή μπορεί να είναι η αρχή. Τώρα όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε. Φέρνοντας πρώτη δύναμη ξανά τη "Λαϊκή Συσπείρωση" στο Χαϊδάρι! Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς, ανεξάρτητα τι επιλογή έκανε ο καθένας και η καθεμιά την προηγούμενη Κυριακή.

Μπορούμε να προχωρήσουμε μαζί για να έχουμε δημοτική αρχή στο πλευρό των εργαζομένων, στήριγμα στους αγώνες τους για σταθερή δουλειά και δικαιώματα.


Έτσι και αλλιώς ξέρετε ποιοι είμαστε και σαν δημοτική αρχή και συνολικότερα στην κοινωνία. Στο επίκεντρο για μας είναι οι εργαζόμενοι και ο λαός και όχι μια χούφτα μεγάλοι και τα συμφέροντά τους που είναι ξένα από τις ανάγκες μας για μια πόλη με ευτυχισμένους ανθρώπους που εργάζονται και αγωνίζονται για τη ζωή που τους αξίζει στον 21ο αιώνα».



Όπως φαίνεται ο λαός του Χαϊδαρίου μπορεί να κάνει τη διαφορά, στέλνοντας την Κυριακή τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην κορυφή! Γιατί ξέρει και να παλεύει, ξέρει και να νικάει για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων.

Σήμερα, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Ηρώων θα είναι ένα πρώτο μήνυμα ελπίδας και δύναμης για τον λαό του Χαϊδαρίου που παλεύει και αγωνίζεται καθημερινά για να ζήσει όπως του αξίζει!


Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας