Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήλωση στήριξης από τον Μιχάλη Σελέκο προς την Δημοτική Αρχή της Πάτρας και την κινητοποίησή της στο Υπουργείο Εσωτερικών

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 13 Απριλίου 2024

 

«Ο Δήμος Χαϊδαρίου στηρίζει την κινητοποίηση του Δήμου Πάτρας τη Δευτέρα 15 Απριλίου στο Υπουργείο Εσωτερικών και αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής θα συμμετέχει σε αυτήν.

Τα δίκαια αιτήματα που προβάλλει και με αυτήν την κινητοποίηση η Δημοτική Αρχή Πάτρας για να δοθούν στους δήμους τα χρήματα που δικαιούνται, να γίνουν προσλήψεις προσωπικού με πλήρη δικαιώματα και να υπάρξει κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων, να καταργηθεί η διάταξη Βορίδη και να επιχορηγηθούν οι δήμοι για να καλύπτουν τη μισθοδοσία όσων συμβασιούχων εργαζόμενων παραμένουν με δικαστικές αποφάσεις, είναι και δικά μας αιτήματα.

Είναι χαρακτηριστικό πως στον Δήμο μας θα πρέπει να αποδίδονται κάθε χρόνο 14,2 εκατ. ευρώ, ωστόσο η κεντρική κυβέρνηση δίνει μόλις 5,8 εκατ. Ευρώ, με τον Δήμο να καλείται να καλύψει με τα πενιχρά του έσοδα την μισθοδοσία και να εξυπηρετήσει ανάγκες και υπηρεσίες που οι κάτοικοι έχουν μεγάλη ανάγκη.

Την κατάσταση κάνει ακόμα χειρότερη το «πετσοκομμένο» προσωπικό, αφού μόνο στον Δήμο Χαϊδαρίου οι κενές οργανικές θέσεις ανέρχονται σε 156, βάζοντας και έτσι εμπόδια στην υλοποίηση έργου που θα δώσει ανάσα στους πολίτες.

Όμως δεν συμβιβαζόμαστε! Μαζί με το λαό της πόλης μας διεκδικούμε τα όσα μας ανήκουν και δικαιούμαστε, γιατί δεν υπάρχει χρόνος για άλλη καθυστέρηση.

Καλούμε το λαό της πόλης να δώσει μαζικό και δυναμικό παρών στην κινητοποίηση του δήμου μας στις 21 Απριλίου στις 11:00 στην Πλατεία Δημαρχείου, για παλέψουμε μαζί για την πόλη και τη ζωή που μας αξίζει.
Όλη η πόλη μια φωνή για την ικανοποίηση των αναγκών μας!».

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας