Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Χαϊδαρίου - Αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης! Η Δημοτική Αρχή ύψωσε την Παλαιστινιακή σημαία στο Δημαρχείο

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαΐου 2024

Ανακοίνωση του Δήμου Χαϊδαρίου:

 

Η Δημοτική Αρχή στηρίζει τις κινητοποιήσεις των φοιτητικών συλλόγων, οι οποίοι έχουν προγραμματίσει ολονύχτιες διαμαρτυρίες ενάντια στην σφαγή του Παλαιστινιακού λαού, όπως στηρίζει εν γένει τον αγώνα των Παλαιστινίων για δικό τους ανεξάρτητο κράτος.

  • Οι εικόνες των δεκάδων χιλιάδων νεκρών παιδιών στην Λωρίδα της Γάζας είναι εικόνες που συγκλονίζουν όλο τον κόσμο, ο οποίος ξεσηκώνεται σε όλο τον πλανήτη για να σταματήσει η γενοκτονία από το Ισραήλ. Ευθύνες έχουν και η τωρινή ελληνική κυβέρνηση μαζί με τις προηγούμενες και τα κόμματα που έχουν ψηφίσει και έχουν υπερθεματίσει υπέρ της εμπλοκής της χώρας μας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, που στηρίζουν και ενισχύουν τη δολοφονική μηχανή του Ισραήλ.


Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου ενώνει τη φωνή της με όλους όσοι εξεγείρονται, με όλους όσοι διεκδικούν να σταματήσει η γενοκτονία, να αποσυρθούν άμεσα οι Ισραηλινές δυνάμεις από την Λωρίδα της Γάζας και την Δυτική Όχθη και να αναγνωριστεί ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος. Γι αυτό το λόγο η Παλαιστινιακή σημαία υψώθηκε σήμερα στο Δημαρχείο του Χαϊδαρίου, ώστε και από εδώ να σταλεί ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα: Αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης!

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας